wolume ben de böyleyim ya sürekli ne yesem diye düşünüyorum bazen soruyorum kendime aç mıyım diye değilim aslında ama bişeyler yemek istiyorum ya diyorum aç değilsen neden yedin deyip pişman oluyorum sürekli bişeyler tıkınıp vicdan azabı çekiyorum 😣
Hayvan gibi yiyorum
wolume bende öyleyim aç olmasamda hep bişeyler yemek istiyorum benim tek sıkıntım nekadar yesemde ağzım boş durmasada kilo alamıyorum bende aksine almak istiyorum
sessiz149 aralıklı oruç yapın çok faydalı ve öyle bir rahatlıyorsunuz ki vucüt hafifliyor , ben 2 sene önce uyguladım 3 ayda 15 kg gitti ama yürüyüşte taptım her gün 1 saat , doğum falan araya girdi tekrar uyguluyorum
wolume merhaba, binge eating disorder a benziyor yasadigin durum bence bir arastir cunku bende de var :(
kukuliiiii ay o kotu ya cocuktan once bizde esimle icerdik her gun hamile oldugumu öğrenince biraktim yoksa icerdim hâlâ su anda da tabii ara ara iciyorum çocuklar uyuduktan sonra 🤣🤣🤣🤣
wolume bence biraz hırs yapın eger 15 gün dişinizi sıkıp zayıfladığınızı görürseniz belki motivasyon olursunuz.cips kola cikolata almayın evinize olmayınca yemezsiniz