wolume bende aynıyım midem çok geniş sınırsız yiyebiliyorum ama kesincede hiç yemeden duruyorum tek zaafım var alkol hergün alkol hiçbişey yemesemde içtiğim için zayıflayamıyorum kafayı yicem artık bende bağımlı gibiyim

sessiz149 çok vermeye çalışmıştım ama yeterince istememişim demek ki hemen bozuyordum. İnsan kafada bitirince veriyor. Günde 3 lt su, bol protein bol sebze. Olduğunca az karbonhidrat. Özellikle gece aç uyumak. Aslında kilo vermek çok basit. Onu anladım. Yani aynada incelmiş bedeni görmenin lezzeti, tatlılarda böreklerde yokmuş💖

coksukur06 o an canım nasıl isterse öyle aslında. Bazen sütle pişirip meyve, tarçın, chia, kuruyemiş ekler yerdim. Bazen de kakao süt ve bal ile pişirip üzerine bitter çikolata serperdim. Tatlı isteğimi kesiyordu

wolume ben de böyleyim ya sürekli ne yesem diye düşünüyorum bazen soruyorum kendime aç mıyım diye değilim aslında ama bişeyler yemek istiyorum ya diyorum aç değilsen neden yedin deyip pişman oluyorum sürekli bişeyler tıkınıp vicdan azabı çekiyorum 😣

wolume bende öyleyim aç olmasamda hep bişeyler yemek istiyorum benim tek sıkıntım nekadar yesemde ağzım boş durmasada kilo alamıyorum bende aksine almak istiyorum

incisare valla üç senedir aralıklı kullnairim bu kahveyi harika bir kurtarıcı benim için

sessiz149 aralıklı oruç yapın çok faydalı ve öyle bir rahatlıyorsunuz ki vucüt hafifliyor , ben 2 sene önce uyguladım 3 ayda 15 kg gitti ama yürüyüşte taptım her gün 1 saat , doğum falan araya girdi tekrar uyguluyorum

4 gün sonra

hzrn1 sen hagısını kullandın cnm

wolume merhaba, binge eating disorder a benziyor yasadigin durum bence bir arastir cunku bende de var :(

kukuliiiii ay o kotu ya cocuktan once bizde esimle icerdik her gun hamile oldugumu öğrenince biraktim yoksa icerdim hâlâ su anda da tabii ara ara iciyorum çocuklar uyuduktan sonra 🤣🤣🤣🤣

wolume bence biraz hırs yapın eger 15 gün dişinizi sıkıp zayıfladığınızı görürseniz belki motivasyon olursunuz.cips kola cikolata almayın evinize olmayınca yemezsiniz

wolume merhaba sizinle boy ve kilolarımız aynıydı üç aydır 84 ten 69 a düştüm saglıklı beslenmeye dikkat edin bol bol hareket edin sadece biraz buna inanmalısınız