basak23 🤣🤣🤣 bende ondan diyet listesi istedim Hshsshaahashshshssgdd 🤣🤣
Hayvan gibi yiyorum
Sutlucikolati yaptın mı hayır fjfjfjf
yesilgozanne bacım nasıl verdin o kadar kiloyu helal olsun valla bende 75 kiloyum bı onkilo fln vermek istiyorum yaptıklarını banada anlatirmisin nasıl sağlıklı bir şekilde kilomu verebilirim yaşıma göre kilom biraz fazla doğumdan sonrada saldım kendimi
basak23 e tabiki bu da soru mu 😅😅😅
Sutlucikolati seni tanıyorum aşko artık 😂
wolume bende aynıyım midem çok geniş sınırsız yiyebiliyorum ama kesincede hiç yemeden duruyorum tek zaafım var alkol hergün alkol hiçbişey yemesemde içtiğim için zayıflayamıyorum kafayı yicem artık bende bağımlı gibiyim
sessiz149 çok vermeye çalışmıştım ama yeterince istememişim demek ki hemen bozuyordum. İnsan kafada bitirince veriyor. Günde 3 lt su, bol protein bol sebze. Olduğunca az karbonhidrat. Özellikle gece aç uyumak. Aslında kilo vermek çok basit. Onu anladım. Yani aynada incelmiş bedeni görmenin lezzeti, tatlılarda böreklerde yokmuş💖
yesilgozanne merhaba bende diyet sürecindeyim granola tüketiyomuydunuz yani diyette yenilebilir mi
coksukur06 ben yemiyordum yulaf yiyordum onun yerine. Kalorisi yüksek granolanın💖
yesilgozanne yulafı nasıl tüketiyosunuz
coksukur06 o an canım nasıl isterse öyle aslında. Bazen sütle pişirip meyve, tarçın, chia, kuruyemiş ekler yerdim. Bazen de kakao süt ve bal ile pişirip üzerine bitter çikolata serperdim. Tatlı isteğimi kesiyordu
yesilgozanne teşekkür ederim
wolume ben de böyleyim ya sürekli ne yesem diye düşünüyorum bazen soruyorum kendime aç mıyım diye değilim aslında ama bişeyler yemek istiyorum ya diyorum aç değilsen neden yedin deyip pişman oluyorum sürekli bişeyler tıkınıp vicdan azabı çekiyorum 😣
wolume bende öyleyim aç olmasamda hep bişeyler yemek istiyorum benim tek sıkıntım nekadar yesemde ağzım boş durmasada kilo alamıyorum bende aksine almak istiyorum
sessiz149 aralıklı oruç yapın çok faydalı ve öyle bir rahatlıyorsunuz ki vucüt hafifliyor , ben 2 sene önce uyguladım 3 ayda 15 kg gitti ama yürüyüşte taptım her gün 1 saat , doğum falan araya girdi tekrar uyguluyorum
wolume merhaba, binge eating disorder a benziyor yasadigin durum bence bir arastir cunku bende de var :(
kukuliiiii ay o kotu ya cocuktan once bizde esimle icerdik her gun hamile oldugumu öğrenince biraktim yoksa icerdim hâlâ su anda da tabii ara ara iciyorum çocuklar uyuduktan sonra 🤣🤣🤣🤣