incisare asel_lina maşallah allah bagıslasın hosbuldum cok guzel ve cok bilgili bir plantform dıye dusunuyorum kadın olarak dertlerımıze care bulmak ve bu konular hakkında kımseyle konusamazken bulunmaz nımet burası dıyorum 🙏🏻🥰
incisare aynoluyonoluyo hosbuldum meslektaşım ohh super bol bol kazançlar olsun inşallah benım dukkan vardı devrettim 2. Olunca evden tanıdıklara yapıyorum boylede guzel 🌸❤️
aynoluyonoluyo incisare bende ülke değiştirince kapattım geldim işte keskkeks evde yapıyorum gelin makyajı bası vs
incisare Bahtsizbedevi_ hoşbuldum bacım maşşallah sana ben ıkı taneyle kafayı yedım hatta oglanda kızdada degıl 😀😀
hayatsevinceguzell Bahtsizbedevi_ 26 yaşa 5 çocuk nasıl sığdırdın 🤭 bebelerin uslu herhalde ben 2. Ye cesaret edemıom😂
Bahtsizbedevi_ hayatsevinceguzell yaa çok akıllı yakında çocuklar yüzünden kafayı yedim bakırköydeyim diye post açarım buraya 🤣
elifdedimbededim incisare yaaa bende zbayarır burdayım bi dogurdum geldim. 2 kızım var 4 yaş ve 10 aylık. Ama ben baya yaşlıyım ya 34 oldum ya hayat bitti 🤯 ateş mateş kalmadı