vahsikelebekk lgrth 25 yaşımda evlendim 3 sene sonra yaparız dedik öyle de oldu keşke diyorum evlendiğim gibi yapsaydım şimdi ikinciyi yapmıştım 4 yaşında olurdu bebem 🥲
lgrth vahsikelebekk aradan iki çocuk çıkmış olur dinlenme kısmına geçerdin 😂 şimdi cesaretini topla toplayabilirsen😂
Bahtsizbedevi_ hayatsevinceguzell yaa çok akıllı yakında çocuklar yüzünden kafayı yedim bakırköydeyim diye post açarım buraya 🤣
hayatsevinceguzell Bahtsizbedevi_ hady ilk çocugu isteyerek yaptın diğer 4 ü kazayla mı oldu çiçeğim allah yardımcın olsun umarım yardımcın vardır
Bahtsizbedevi_ hayatsevinceguzell aşkım aksine ilk dördü kaza oldu sonuncusu planlı oldu maalesef tek başıma bakıyorum hiçbir yardımcım yok
hayatsevinceguzell Bahtsizbedevi_ aile planlaması yöntemleri vardı ama kuzummmm rabbım yardımcı olsun
sessiz149 incisare hoşgeldin canım bende 9 aydır buralardayım hep okuyucum oldum 3 yıllık evli ve 21 yaşındayim ve 9 aylık ta oğlum var 😊😊
aynoluyonoluyo incisare bende ülke değiştirince kapattım geldim işte keskkeks evde yapıyorum gelin makyajı bası vs