rouge_ kizatasozu evet eger kilo vermek istemiyorsan olur diyet yapmana gerek yok spor yapmak için .sadece vücudunu sekillendirirsin hatta arada protein ağırlıklı beslenirsen daha cabuk etki eder tavuk pilav gibi fırında tavuk gibi lezzetli seyler mesela
kizatasozu rouge_ saol aşkım bunu bilmek iyi oldu ise yariyosa yaparım bende @Etipetito baslayalimmi beraber
kurabiyevarsimitvar Etipetito bir ara baya sıkı yapıyordum görenler fark ediyordu xpeöqpxwğqpd işe yarıyor yani düzenli yaparsan
Etipetito belladonna Tangayı giymişim arkamı dönüp bı açıyorum popoyuuu adam şok o ana odaklanayım belki yaparım 😂😂😂
kizatasozu Etipetito ben diyet yapmam zaten en son diyete girdiğimde kilo alıp çıkmıştım diyet yapmadığım zamanlarda çok az yiyorum ekmek yemiyorum yağlı yemiyorum paketli gıda yemiyorum ama ne zmn ben diyet yapcam desem hepsini yiyesim geliyo hele ekmek normalde hiç yemem ama yiyesim geliyo çok sacmaaaaa
Etipetito kizatasozu Bende öyleyim diyet denilince akla herşeyden kısmak geliyor yasakmış gibi geliyor ee biliyorsun yasak her zaman tatlıdır ☺️😀 Bende diyetteyim ama nasıl diyet kendimce dikkat ediyorum ekmek hiç yok gibi az mesela herşeyden yiyip az yiyorum iki öğün yiyorum bide 3 litre su
Medusa Etipetito Ben bunu yapıyorum evde bi de squat öneririm, şekil almaya başlıyor düzenli ve bırakmadan yaparsan😂
Etipetito Medusa ahaha lahmacun dan şeftali ye 😂😂 kız zor ya hemen yoruluyorum 🥲 Ne zamandır yapıyosun peki sen gerçekten fark varmı medusaaa🥲😂
Medusa Etipetito Petitom ben 3 haftadır yapıyorum, farkı ben ve kocam görüyoruz🤪😂 Başlarda zor oluyo da yaptıkça alışırsın, başlarda mesela 20 tane değil de 10 tane yaparsın, yaptıkça arttırırsın
Etipetito Medusa beni gaza getirdin medusaa😂😂 Dün fazla yüklenince bacaklar pert dururda şuan ağrısı geçsin başlıcam😂
kizatasozu lgrth evet son zamanlarda yemekten midem bulaniyodu hatta ama hiç kilo vermemisim anlamadim
lgrth Etipetito giyeceğin gecelikleri düşün vücut çorabının yapışmasını düşün off😂 benimde lohusalıktan bomba gibi çıkmam lazım 20 kilom var vereceğim yüz bakımı cilt bakımı 😂