Etipetito Coolness senin suçun değil ki kız güzel göte fiziğe bende çok bakarım 😂😂 Ciddi ciddi işe yarıyor bu squat hee
Coolness Etipetito yarıyor evet bu arkadaşım öyle bi kaç aydır yapmıyor ama bu işi 5 yıldır tanıyorum 5 yıldır yapıyor o kadar diyim 😂
kizatasozu lgrth evet son zamanlarda yemekten midem bulaniyodu hatta ama hiç kilo vermemisim anlamadim
lgrth kizatasozu bence bu şekilde yiyip aralıklı oruç saatlerine uysan çok güzel verirsin açlık süresi uzadıkça yağ yakımı da artıyor bir şeyler yediğin an yağ yakımı durup sil baştan oluyor yanmaya fırsat kalmıyor 🙂
lgrth Etipetito arada değişiklik iyidir farklılık yap çok seversin 😂doğurdum artık emzirme dönemi iştahı kilosu gelmezse inşallah veririm 🤣
Etipetito Medusa kız bu arada küçültme yapmıyor dimi öyleyse hemen bırakırım yapmayı ben küçülsün istemiyorum 😂😂😂
Bubenimoykumm Etipetito tabiiki işe yaradığı için zaten zor zor olduğu için güzel. Ulaşılamaz değil ama zor 😭🤣
Etipetito Bubenimoykumm güzel şeyler neden bu kadar zor neden nedennn😭 haha Napalım yapacağuuzz artıkınn 😁
Bubenimoykumm Etipetito tek kız çocuğum varken yapardım hey gidi günler o zmn lar yorulmuyormuşm şimdi bir oğlum var yatağa zor düşüyorum squata fırsat kalmıyor 💥🤣
Etipetito Bubenimoykumm erkek anası olmanın zorlukları işte benim de bir oğlum iki kızım var ama yinede yapmaya çalışacam 3 kişi olmalarına rağmen 😁
Bahtsizbedevi_ Etipetito bende bazen egzersiz spor yapıyorum oğlumda yanıma gelip bana bakarak benim yaptıklarımı yapıyo 🤣🤣