Medusa Etipetito Ben bunu yapıyorum evde bi de squat öneririm, şekil almaya başlıyor düzenli ve bırakmadan yaparsan😂
Etipetito Medusa ahaha lahmacun dan şeftali ye 😂😂 kız zor ya hemen yoruluyorum 🥲 Ne zamandır yapıyosun peki sen gerçekten fark varmı medusaaa🥲😂
Medusa Etipetito Petitom ben 3 haftadır yapıyorum, farkı ben ve kocam görüyoruz🤪😂 Başlarda zor oluyo da yaptıkça alışırsın, başlarda mesela 20 tane değil de 10 tane yaparsın, yaptıkça arttırırsın
Etipetito Medusa beni gaza getirdin medusaa😂😂 Dün fazla yüklenince bacaklar pert dururda şuan ağrısı geçsin başlıcam😂
kizatasozu lgrth evet son zamanlarda yemekten midem bulaniyodu hatta ama hiç kilo vermemisim anlamadim
lgrth Etipetito giyeceğin gecelikleri düşün vücut çorabının yapışmasını düşün off😂 benimde lohusalıktan bomba gibi çıkmam lazım 20 kilom var vereceğim yüz bakımı cilt bakımı 😂
Etipetito lgrth öyle gecelikler giymeyen ben 😂😂 benim şortlu takım hep haha arada tanga o kadar 😁 Kız sen hamilesin verirsin ben ne olucam
lgrth Etipetito arada değişiklik iyidir farklılık yap çok seversin 😂doğurdum artık emzirme dönemi iştahı kilosu gelmezse inşallah veririm 🤣
Etipetito Coolness senin suçun değil ki kız güzel göte fiziğe bende çok bakarım 😂😂 Ciddi ciddi işe yarıyor bu squat hee
Coolness Etipetito yarıyor evet bu arkadaşım öyle bi kaç aydır yapmıyor ama bu işi 5 yıldır tanıyorum 5 yıldır yapıyor o kadar diyim 😂
lgrth kizatasozu bence bu şekilde yiyip aralıklı oruç saatlerine uysan çok güzel verirsin açlık süresi uzadıkça yağ yakımı da artıyor bir şeyler yediğin an yağ yakımı durup sil baştan oluyor yanmaya fırsat kalmıyor 🙂