ymsrd canım benim cok tatlısın ama bizde kitabını okumadık eğitimini almadık ki bizde eşimizle yasadık herseyi benim hic ne ilgim ne bilgim vardı ama ilişkide tatmin olmamı da bu kadar takıntılı haline getirmememe baglıyorum hic bir zaman kimsenin ilişkisini okuyup kıyaslamam denk gelirse okurum gecerim ilişkide ay kadınlar bosalıyormus dur bende bosalmalıyım nasıl oluyor acaba g noktasına giden yol nerden geciyor suan hangi sokaktayım demiyorum hic de düsünmedim aklıma gelmedi cinsellik bana gore askla sevgiyle yapılan bisey o bir sevgi patlaması benim için nasıl ki şak diye öpesin gelir kanın kaynar bu da öyle bu bir iş degil gorev degil haliyle o esnada sadece sevgimizi bagımızı ilişkiyi düsünüp ona odaklanıyorum her ilişkide tatmin olmak zorunda da degilim ki koca yanımızda ve son sevişmemiz degil ya işte bu yüzden de ben hep tatmin oluyorum bu demek degil ki her ilişkide bosalma dedikleri sey oluyor hepsinde olmuyor ama ben cinsellige tok oluyorum yarıda kaldığını hissetmiyorum cünkü zaten o an zevk alıyorum ve sona gelmesemde yetiyor hatta cogu zaman bugün insallah bir daha yanıma gelmez diyorum biz kadınlar erkekler gibi degiliz erkekler bosalır her ilişkide kadında bosalma diye bisey yok erkekteki gibi biz duygusal varlıklarız düsünce gücü cok büyük varlıklarız erkeklere gore o yüzden bir erkek sevmeden de beraber olabilir cünkü onun için gorev gibidir o bunun üzerine kurulu duygusal degil düsünen biri degil hayal gücü yok ki kendi kendine yapsın ama biz kadınlar sevdigimiz içimizin aldıgı kalbimizin attığı kişilerle birlikte oluruz o yüzden bizde sonunu getirme diye bisey yoktur bizde sevgi bag hayal gücü vs oldugu sürece tatmin olma işi bitmez sınırsızdır ama sevdigimiz sürece odaklanabildigimiz sürece yoksa ohooo bütün kadınlar hamile gezerdi kimden oldugu belli olmadan bunun için böyle yaratılmışız zaten sen burda yazan diger kadınlara bakma onlara bakıp aynısının olmasını bekleme onlar gorev gibi tarif ediyor sende kafanda kurup mutsuz oluyorsun iki ileri bir geri tatmin olmayı bekliyorsun olmak için yapıyorsun ve olmuyor bak cidden ilişkiden keyif alan insan toktur kolay kolay konuşmaz örneğin senin karnın tokken yemek yapasın gelir mi gelmez yiyemezsin ilişkide böyle ben tatmin olmusum zaten aklıma türlü türlü fanteziler gelmez ki yapasım da gelmez anlatasım da gelmez okuyasım da gelmez bunu yapanlara ben inanmıyorum kendimden biliyorum cünkü yine aynı örnekten gidiyim karnı aç olan abartır da abartır 3 tabak makarna yicem der yiyorum der doymam yanına da tavuk yapayım der öyle istahla anlatır ve aklına gelmeyecek tarifler üretmeye baslar burda da böyle kim cok konusuyor abartıyorsa bil ki actır okumak istersen okursun ama kıyaslama mutsuz olma aynısını yapmaya calısma