• Cinsellik
  • Vajinal boşalmayı sonradan keşfedenler.. taktik

Ben 24 yaşındayım evlilikte 3.yılımız. Hiç vajinal boşalma yaşamadım nasıl olduğunu bilmiyorum kızlar bu sorunu nasıl aşabilirim? Klitoris mastürbasyonu şeklinde boşalıyorum sadece. Eşimde hiç daha sormadı bugüne kadar bu konuda çok ilgisiz hep kendi zevkine bakar . Hiç ne istiyorsun diye sormadı bugüne kadar onunla artık ciddi bir şekilde bu konuyu konuşmak istiyorum. Ama bende nasıl becereceğim bilmiyorum birleşme esnasında zevk almıyorum yani daha doğrusu sevişirken okey ama içerdeyken hayır. Umarım anlatabilmişimdir derdimi kısaca. Mantar enfeksiyonları da geçiriyorum tabii ara sıra ağrılı olduğu için modum düşüyor ama hep değil . Kızlar lütfen taktik verin doktora mı gitmeliyim ?

• Düzenlendi

milenajesenska postu okumadım bile cünkü hergün istisnasız bu konu acılıyor hep de diyorum bunun taktigi yok bakın kadınlar erkekler gibi bosalmaz veya her ilişkide orgazm olmaz olması da gerekmez ilişkiye orgazm olucam diye giren orgazm olamaz mesela ben 10 ilişkiden 7 bazen 8 inde orgazm oluyorumdur ama orgazm olmadıgım ilişkilerde de tatmin olurum rahatlarım cünkü bizim yapımız erkekler gibi degil yani zevk almak da yetiyor sonu getirme zorunluluğu yok aslında o yüzden daha cok zevk alan daha avantajı olan bizleriz ama bilmiyoruz ve mesela eşim sürekli soruyor sende bosaldn mı diye yok desem sürekli tepemde ben olana kadar ama oyle sevmiyorum olmuyorm bazen yalandan evet diyorum sonrada ilişki istemiyorum çünkü orgazm olmadım ama tatmin oldum ve eşim orgazm olmadım diye ikinci kez yanıma geldiginde tekrar ilişki yasadıgımızda ben bu sefer zevk de almıyorum çünkü aklımda orgazm olmak oluyor ama ilişki dedigin sey kendiliginden gelişir aklında bisey olmaz aklın bos olur zevke odaklanırsın bu kafayla zevk almamanın da yeterli olduğunu düsünerek ilişki yasarsanız net orgazm olursunuz

rouge_ gerçekten çok haklısın kendini orgazm diye sartlayinca olmuyor ama sartlamadan gerçekten zevk olsun diye girilen her ilişki de orgazm olunuyor herşey rahat davranınca daha güzel oluyor

milenajesenska her ilişkide orgazm olucam diye bı şey yok kendini çok kasma anın tadını cikarmaya zevk almaya odaklan rahat bı şekilde olursun ve mantar enfeksiyon içinde bı doktora görün canım

sessiz149 ben bunu cok onceden birine söylemiştim yada postta mı yazmıstım hatırlamıyorum sonra o kişiyle özelde konuşmuştuk ve aradan zaman gecti bana yazmıstı gercekten dogruymus artık zevk alıyorum tatmin oluyorum demişti kimdi hatırlamıyorum ama ilk defa böyle bir konuda biri yazınca cok sasırmıstım aklımda kaldı o hala burdaysa lütfen yazsın deneyimini fikirlerini belki arkadasa da yardımcı olur

rouge_ kendi deneyimlerinden biliyorum canım kendimi sartlayinca istediğim gibi rahatlayamiyorum ama anın zevkine bıraktığım gibi çok güzel bir şekilde oluyorum orgazmı

sessiz149 bende öyle işte bir türlü bunu eşime anlatamadım birde bazen orgazm olmuyor ama rahatlama oluyor sende de öyle mi

rouge_ evet bende de oluyor her ilişkide orgazm olamiyorum bazen çok yorgun olduğum için o zamanlarda orgazm olmadan sanki bı rahatlama hissi geliyor kendi kendime

sessiz149 ben aslında o an eşimin zevk almasını görünce ve daha çok istemesi daha çok zevk veriyor gibi biz kadınlar beynimizle tüm vücudumuz ile zevk alırız onlar sadece fiziksel o esnada güzel cümlelerin kurulması bile zevk veriyor

rouge_ evet nasıl aşacağım bu konuyu eşimle konuştum sen nasıl istersen ben onu yaparım dedi ama sorun şu ki bende kendi bedenimi tanımıyorum 😔

milenajesenska işte bu tarifle olan bisey degil demek istediğim de bu zaten aklında zevk almak var yok diyorsun ama yazdıkların bunu gösteriyor yani ilişki yasamak için yasamayın zevk alıcam diye yasama nasıl anlatıyım ki yani ornek veriyorum eşimi seviyorum o beni seviyor iletişimimiz kuvvetli aramızda bir cekim var ve en ufak iletişim etkilesimde yakınlasma oluyor aramızda ve ilişki gerceklesiyor haliyle o an aklımda zevk alıcam orgazm olucam olmuyor onu ne kadar sevdigimi düşünüyorum bedenine odaklanıyorum temas ediyorum aklımda sadece o oluyor ve zaten o an daha cok istiyorsun haliyle ilişki sırasında da zevk alıyorsun ama diyelim ki haftada 2 rutin ilişkimiz oluyor carsamba günü gelmiş aklımda sadece sonuca ulasmak var diyorum ki gidiyim de su adam beni tatmin etsin diye zankadanak ilişki sinyalleri veriyorum o da geliyor ilişki sırasında aklımda neden suan zevk almıyorum aa zevk alıyır muyum yoksa ay ne yapsam su adam da surama dokunaydı belki olurdu dur neyse odaklanıcam hmm simdi inlemem lazım orgazm olucam olucam ahan zevk aldım galiba sonuna ne zaman ulasıcam böyle devam etsek fışkırır mı acaba sanırım zevk almaya basladım ama bu koca da kesin simdi bosalır yarıda kalırım diye ilişki yasasam bende zevk almam bende orgazm olmam umarım anlatabilmişimdir

milenajesenska Önemli olan hangi dokunuşlar hoşunuza gidiyor önce bunu keşfedin. İlk başlarda bende ilişkiden zevk alamıyordum sonrasında hangi dokunuşlar hoşuma gidiyor ben hangi pozisyonda rahatım bunları keşfedince rahatladım ve zevk almaya başladım

milenajesenska Kafan boş olacak ve duyguya değil sadece zevke odaklanacaksın . İçinden ben olduğum halimi seviyorum kendim gibi davranıyorum de. Kendini rahat bırak beynini susutur sadece o anı yasıyacaksın anda kalacaksın bitti sonra gel bana teşekkür ett😄✨