peynirlimakarnaa ya işte bakıom evli kadın allahım be duş alır ne diş fırcalar reglken yıkanmam der kan kokusu ter kokusu çorba kokusu karışmış insanlar öyle keyfi üşendi için pis kokmaları bide bunu savunmaları şok oluyorum ya hani evde iş vardır bebek vardır fırsat olmamıştır anlarım da topluma bu şekil girmek çok kötü vallahi yorumlar 7 gün 10 gün duş almam dıyenlerle doluydu midem kalktı
Neden
basak23 diyorlar ki Benim duyduğum en azından dinen işte Adetliyken yıkanmamak gerekirmiş günahmış dedikleri şey bu daha açın diyorum neden günahmış diyorum Cevap yok günahmış diyorlar. İnsanlara aşıladıklari şey tam olarak bu diyorlar ki dinde var bu ama gösterin açıklayın dediğimizde geliştirip gidiyorlar. Insanları din ile sömürüyorlar ve bazı aklını kullanamayanlar kimse kusura bakmasın yani buna inanıyor. Şu anda dinimizi kullanıp olmayan şeyleri var olarak gösterilen o kadar çok şey var ki şaşırmıyorum artık bunlara, bunu uyduranlara herşeyi bekliyorum
momd duş alınınca kanama çoğalır diye duymuştum ondan korkuyor olabilirler mi
- Düzenlendi
momd tamamen yıkanmamak için bahane başka hiçbir şey değil benimde bebeğim var benimde evimin işi var ama hiç fırsat bulamazsam belden aşağımı yıkıyorum 1 dakika sürüyor sadece yine yıkıyorum isteyen her türlü fırsatı bulur kaşım çıkmış olsun bıyığım uzamış olsun saçım yağlı olsun ama bedenim temiz olsun ölüm var ölüm temizlik imandan geliyor
momd
Temiz olmak imandan gelir. Yani pis necaset gezmek pis kokmak yanındakini rahatsız etmek ne kadar doğru.
momd ay igrenc ya kendileri nasil durabiliyor ben bebekten önce her aksam dus alirdim bebekten sonra 2 güne 1 yapiyorum haftada 1 uzunca banyoda kaliyorum o 7 10 gün yapmayanlarla ayni ortamda bile bulunmak istemem allah bilir diste fircalamiyorlardir ööögh 🤮
belladonna ebet aşkım benimki azalıyor
Cicekliperde
Bana ne duş ne ilaç..
Maşallahım var 😁
belladonna Kimi kadında reglin ilk günü duşa girince kesinti yapıyormuş
Ben öyleyim olacağım günü bildiğim için duş alırım ertesi gün olurum iki gün duşa giremem hemen kesiliyo kanamam sonraki ay berbat bir karın ağrısı ve pıhtı oluyo diye iki gün dişimi sıkıyorum ama kendimden tiksinerek yani.
7 gün beklemek nedir 🤢🤢🤮
momd yaz kış demeden hergün duş alan ben midem kalktı
sakk
Sizinkisi farklı bir durum bir nevi mecburiyet. Bazı kadınlar bile isteye girmiyormuş ya çok garip. Şükür öyle değiliz 😀
belladonna ay yok düşünürken bile kusasım geliyo 🤐🤐