Bahtsizbedevi_ Moonlight_ Allah onları bildiği gibi yapsın boşuna dememişler suyun sessiz akanından kork diye
Moonlight_ lgrth baska saglik problemleride oldugu icin bi müddet kalmis hastanede gözetim altinda cünkü mide ameliyati olurken bide bi hasar vermisler sanirim o yüzden uzamis yani kadin resmen ölümlerden döndü ama tam ne kadar kalmis inan bilmiyorum canim
lgrth Moonlight_ onların böyle bir seviyeye ulaşmaları için uzun zaman geçmiş olması gerekiyor belki de önceden başlayan bir şeydir..çocuklarını alıp kurtulmuş ya en güzeli de o rabbim güzel kapılar açsın
Moonlight_ lgrth olabilir canim önceside vardir belki ama iste hic yakalamamis görmemis hersey hastaneye yattiktan sonra patlak vermis 😏 amin insallah canim 🙏🏻🌸
sessiz149 Moonlight_ kadinin çocukları almasına çok sevindim yoksa nasıl bir ortamda büyüyüp yetiseceklerdi halleri ne olurdu 🥺🥺
Moonlight_ sessiz149 ordan oraya savrulacaklardi sanki adam cocuklarina bakacakmi? Cocugunu düsünen zaten böyle bisey yaparmi? Böyle bisey yapmayi aklindan bile gecirmez yani istemiyorsan bosan sonra ne bok yiyorsan ye