TombulHatun takviye olarak kullanilicak 🤷
Başlıyorum
Sutlucikolati ilaç almaktansa besinlerden almayı tercih ederim bana yanlş geliyor ya
TombulHatun kız doktor oneriyor zaten birçok hastalığa da iyi geldiğini söylüyor
Sutlucikolati ben zaten yapamam da bana aç kalmak yasak 😂 ama sanki vitaminsiz kalıp bağışıklık düşecek gibi 😂
sizene çok istiyorum ama cesaret edemiyorum
TombulHatun 🤣 bende 1 hafta dayanabildim 😅 bi de millet doktora para verip ac kaliyor🤣
Sutlucikolati çok zor ya aç kalmak değil de psikolojik olarak insan çöker sanki 😂😂
sizene bacım akşam 6, 7 den sonra yemek yemeyin zayiflarsınız👍
Sutlucikolati nasıl canım işe yaradı mı bari
TombulHatun kız yapılması lazımmış galiba yengem de diyetisyene gidiyor 4 gün su diyeti veriyormuş ödemler gidiyormuş kas kaybı da olmuyormuş aşkım şöyle düşün zor kilo verenler oluyor ya hızlandırmak maksatıyla 25 gün yaptın ya sonra bırakıp normal diyet beslenmesine dönüşüyor bu
papatyajfjdj kız olmuyor ya veremiyorum kaç kere denedim 1 ay denedim 5 den sonra bişe yemedim içmedim 2 kg anca gitti
sizene 4 gün olabilir vücudu şaşırtmak için ama 25 30 gün sırf su çok zor değil mi uzun süreler
TombulHatun ama normal bi diyetle olmuyo bebeğim veremiyorum bekarken denemiştim bunu geri alma vs olmadı benim yağlar zorlanmak istiyor 🤣 zaten 30 gün yapcam ya sonra normal diyet listesi gibi yavaş yavaş yemeye başlayacağım
TombulHatun aksamlari bos bos duvarlari izliyordum 🤣🤣 esim Allah icin bisey ye artik diye yalvariyordu🤣🤣🤣
sizene yaradi tekrar baslamak istiyorum hatta
sizene diyetle gitmiyorsa hiç.kan verip değerlerine baktırdın mı, ben de öyleyim açım yemem öyle vermem ne hastalıklar vitamin eksiklikleri bir ton şey çıktı 😂
Sutlucikolati ya çok normal insan mutsuz olur 😂
TombulHatun gunduzleri iyiydi de cikip dolasiyordum gece bisey ise yaramiyodu 1 ay yapanlara helal olsun 1 haftada kızılcık serbetindeki mustafaya baglamistim🤣🤣