Cemrerana ben sevgilimle birlikte oldum hiç de pişman değilim onu sevdim ve oldum bu kadar olur da yollarımız ayrılır bir başkalarıyla evleniriz bunu benim yüzüme vuracak biriyle evlenmem asla ki az çok anlaşılır zaten o insanın karakteri. İnsanın sevdiğiyle birbirine dokunması, tenlerini hissetmesi hata veya suç değildir.
Bekaret meselesi
- Düzenlendi
Ki ayrıca bekaret dediğiniz şey zar değil. O zarın bambaşka görevleri var mesela mikrobu yumurtalıklara taşımıyor. Ayrıca herkeste o zar olmakta zorunda değil ve kanamak zorunda da değil. O zar insanın “bakire” olup olmadığının kanıtı olamaz yani bunu her kadın doğum uzmanına sorabilirsiniz.
Cemrerana okumayanın becerisi yok mu size göre. Kusura bakmayın kimse size burda okulunuzu ve bildiğiniz diller sormadı. Size göre okumayanın becerisi yok mu yani? Çok komik. Söz meclisten dışarı o kadar okul okuyup kitapları yalayıp yutan ama bir eşek etmeyen o kadar çok insan var ki… Bilgi beceri okuyarak öğrenilecek şey değildir çoğu zaman. Beceri bazen deneyim ister. Öğretmenim bende ve öğrencilerimden hâlâ öğrendiğim çok şey var. İnsanoğlu öğrenmeye açtır her dakika bilgi beceri sahibi olur. Önemli olan kimseye burun ucundan bakmamaktır. Ha bekaret konusuna gelince herkesin hür iradesi. Böyle bir post açmak doğru değil. Ötekileştirme bu hayatta en tehlikeli hamlelerdendir. Hoşça kalın..
deleted_4033 bizde nişanlıyeken birlikte olduk eşimle benşmde ilk defada gelemedi hiç yargılayıcı bir tavır sergilemedi hiç bişey sormadı günlerimiz hep güzel geçti bizde birkaç defa birlikte olduktan sonra kanamam oldu. 😂😂Kanamam olduğu zaman oturup hüngür hüngür ağlamıştım nedense
Merve11 bende merakla kanamam olmasını bekliyordum olmayınca hüsrana uğrayıp çok ağlamıştım 😊
Olivetti sizinkide partner değişikliği 😂
Eşinden önce iliskim oldu ve esimle tanıştığında direk soyledim ben kiz degilim sorun olacaksa başlamadan bitsin diye 4 yildir tanışıyoruz bir kere bile yuzume vurmadi vurmazda 1 buçuk yila yakin evliyiz 5 aylik bi kızımız var simdiye kadar hic mi hic yuzume vurmadi onemli olan hayatinda birisi varken baska birisiyle birseyler olmamasi der kisiye gore degisir sanirim bu gurur duyup duymamak ama bence sacma bir sey gurur duymak bunlar benim Görüşüm tabi herkesin kendi düşüncesi
deleted_4033 😂😂 ağladım eşimle konuşmadım tokatladım naptın sen bana diye küstüm 2 gün konuşmadım
bu konuda herkesin düşüncesi farklı tabi. bana göre gurur duyulacak bişey değil çünkü olması gereken bu zaten, hem kadın hem erkek nikahtan sonra birlikte olmalı bana göre. bizde eşimle öyle oldu çok şükür diyorum
Gelbilibili kadina yakismaz ama erkege yakisir di mi?