Vidovida ya kadın erkek ayrımı yok bu kimseye yakışmaz ama kadın daha kıymetli daha değerli erkekler gibi iğrenç şeyler yapmamalı
Bekaret meselesi
Gelbilibili ahahahahaha whattt
Gelbilibili siz hic seks yalip pisman olan erkek hikayesi duydunuz mu? cunku oyle bir sey yok. ama kadin seks yapinca nedense hep sonra pisman olmali. hayir canim cani istedi yapti. bu kadar. evlenmeden once yapanlar da evlendikten sonra yapanlarda secimlerinde ozgurdur. demiyorumki herkes disarda birbiriyle olsun.
Cemrerana
İsteyen linçlesin amma namus zarla sorgulanmaz benim 2. Evliliğim eşim herşeyimi bilir 14 umde tecavüze uğradım ben konuştuğum kişi tarafından aklım ermezdi cahildim kaçtım sonra neyse ayrıldım anlaşamdk eşimle evlendim ve eşimle ilişkiye girerken ilk zaman çok utandım bana dediği tek laf şuydu namus 2 bacak arasında olmaz namus eşini aldatmayan helalim dediği insandan başkasına göz dikmeyen insanlara namus denir dedi ✋✋ sevdiğim adam ❤️
Cemrerana birincisi evlenmeden önce ilişkiye girmiş ve ayrılmış insanlar onursuz olmuyor eğer öyle olsaydı dünyadaki erkeklerin %99u onursuz şekilde evleniyor olurdu. Ikincisi kadınlar da erkekler gibi bekarken ilişki yaşayabilir ve illa evlenicem nasılsa beklentisi olmak zorunda değil ilişki yaşaması için. Sizin eşiniz sizden önce biriyle birlikte olmus olsa onursuz deyip yüzüne mi vuracaktınız yooo belki de her erkek yapıyordur deyip aldırmayacaktınız eee kendiniz için neden bu şekilde dusunmuyorsunuz
Cemrerana iyice sacmaliyorsunuz ya. Daha önce başka bir kadınla birlikte olan bir adamla evlenen kadınlar keriz mi de adamlar da keriz olacak? Bir adam sevdiği kadını her haliyle kabullenip bakire olmamasini sorun etmeyip evleniyorsa keriz mi olmus oluyor bu ne sacma dusunce yapısı ya igrenc
Vidovida hem oğluma hem kızıma güzel örnek olacağım evet neyin doğru neyin yalnış olduğunu göstereceğim öğreteceğim..size göre doğru olan şey evlenmeden seks yapmak sa bana gore doğru olan bu değil asla da olamaz …size günahını hiç anlatmadım çünkü günah sevap bilen birileri olsanız bunları konuşmazdınız bile ne kadar normallestiriyor sunuz seksi..evlikik olmadan siz böyle bu şekilde devam edin..ii günler
Vidovida pardon ama ben cinsel ilişki yaşayan birine hakaret mi ettim yorumlarda öyle birşey mi yazdım..yoo hayır yazmadım..kizlarimiza gelecekleri ilgili pişman olacağı birseyi yaşamamalari gerektiğini söyledim ve kınamadım da sadece bunun yalnış birşey olduğunu savunuyorum size göre yalnış olmayabilir yaşamış olabilirsiniz buna saygı duyarım..ama söyle bir gerçekte var lutfe n herkes aynı değil bunu normal kılmayın benim cevremde de bekar genç kız lar ilişki yaşayan ben onlara aaa senin yaptığın çok yalnış ayıp ayıp utanmıyor musin demiyorum olması gerekeni anlatıyorum her zman destek olurum kim olursa olsun ama bunun yalnış ve günah olduğu gerçeğini asla değiştirmez
İlişkiyi gezmeyi tozmayı el ele tutusmayı kimse normal karsılamasn lütfen. Bizim yaptıklarımız Allah katında uygun değil. Erkeği kadını farketmeksizin zina hersekilde günah. Evet namus bir zardan ibaret degil. Ama ilişkiyi istedim ve yaptm bu normal dierek kızlarımzn erkeklerimzn bu durumu normal saymasına vesile oluorsnz. Evlenmeden sadece 3.kişi yanınınzda bulunmak sartıyla bulusup tanısılır istekler dile getirilir ve evlenilir. Bende dahil artk bu usule kimse uymuor çünkü günah degilmişsine seytana uyup gezdk tozduk yaşadık. Yaptıgımz şeyi de normal diyip savunmayalım. Sadece kadına zina degil erkeğede zina erkeğede günah ve erkekte yapmamalı. Malesef insanoglu doyumsuz ve herseyi kendi istedgmz gibi yorumlayıp yapıorz.
İyi günler.
Daha 18 yasıma yeni girmiştim görücü gelmişti ailem istemedi o kadar ısrar ettiler bizim konusmamız için tamam konusup reddedelim dedik kafeye gitmiştij onunla benden de büyüktü hayatımda daha hic cinsellik konusmamıstım bir bilgim yoktu o konuya dair direk bana bakire misin degilsen olmaz bu iş demişti ve ben direk eve gitmek istemiştim zaten bende onu bekliyordum sanki yüzsüzler zorla gelmişlerdi her bu postu gördüğümde bunu hatırlıyorum😒