Merve11 bende merakla kanamam olmasını bekliyordum olmayınca hüsrana uğrayıp çok ağlamıştım 😊

Minikkkk biraz aşmamız lazım bekaret için hala insan öldürülüyor bu kadar kutsallaştırmayın insanları rahat bırakın kalpleriniz s.kişmesin yeter..

Eşinden önce iliskim oldu ve esimle tanıştığında direk soyledim ben kiz degilim sorun olacaksa başlamadan bitsin diye 4 yildir tanışıyoruz bir kere bile yuzume vurmadi vurmazda 1 buçuk yila yakin evliyiz 5 aylik bi kızımız var simdiye kadar hic mi hic yuzume vurmadi onemli olan hayatinda birisi varken baska birisiyle birseyler olmamasi der kisiye gore degisir sanirim bu gurur duyup duymamak ama bence sacma bir sey gurur duymak bunlar benim Görüşüm tabi herkesin kendi düşüncesi

bu konuda herkesin düşüncesi farklı tabi. bana göre gurur duyulacak bişey değil çünkü olması gereken bu zaten, hem kadın hem erkek nikahtan sonra birlikte olmalı bana göre. bizde eşimle öyle oldu çok şükür diyorum

Teksasss seks neden pisman olunacak birsey olsunki. belki iki kisi birbirini sevmis aralarinda birseyler gecmis ve sonradan anlasamamislar ve ayrilmislar. bu kadini kullanmak demek degilki

Vidovida neden evlenmeden yapmayı tercih ediyor ve neden sizler genç kızlarımıza bunun yalnış birşey olduğunu anlatmıyor musunuz neden herkes bu gayet doğal evlenmeden bile olacak birşey gibi lanse ediyorsunuz..neden ilki evlendiği gün yaşamasın neden sonradan pişman olsun

Vidovida ayrıca mesele kadın erkek ayrımı da değil bana gore bi erkek bile yapmamalı bunu sadece evlendiğinde yapmalı..diyeceksin ki şimdi senin esin yapmadı evet yapmadı ben onun ilki o benim ilkim..bunu yasamak varken neden olsun çok nadir insanlar var birbiri ile evlenen ya a kadın hamile kalıp mecburiyetten evlenen..soyle örnek vereyim bi tanidik erkek kizin biriyle birlikte olup çevresine anlatıyor daha sonra kız hamile kalıyor ve mecburiyetten onunla evleniyor..yada söyle bi arkadaşım biriyle ilişki yaşıyor hamile kalıyor ve ben seni istemiyorum o çocuğu aldır diyip ayrılıyor..baska biri de aynı şekilde oluyor ve arada tek bi kişi çıkıyor lise zamanın da arkadaşım hamile kalıyor kaçıp evleniyorlar ve çok pişman keşke yapmasaydım diyor evliliği kötü mü değil gayet mutlular ama çok pişman

Vidovida ya kadın erkek ayrımı yok bu kimseye yakışmaz ama kadın daha kıymetli daha değerli erkekler gibi iğrenç şeyler yapmamalı

Teksasss kiz bilgili olsaydi yanlislikla hamile kalmazdi hepsi cahillikten. ve ayrica hunun anlatilmasi kizin degil sadece ve sadece erkegin sucudur.

Gelbilibili siz hic seks yalip pisman olan erkek hikayesi duydunuz mu? cunku oyle bir sey yok. ama kadin seks yapinca nedense hep sonra pisman olmali. hayir canim cani istedi yapti. bu kadar. evlenmeden once yapanlar da evlendikten sonra yapanlarda secimlerinde ozgurdur. demiyorumki herkes disarda birbiriyle olsun.

Vidovida bende bunu anlatıyorum işte size güvenmeyin güvenmeyin evlenmeden kimseye güvenmeyin herşey olabilir ya aklınıza ne gelirse tehtit vs yaa o yüzden güvenmeyin