Bekaret meselesi
Yeterrr cidden yeterrr yatan yatsın ,yatmayanda bekaretini saklasın boş boş kavga tartışıp durmayın🤦🏻♀️
Vidovida ulan madem bu kadar özgürsünüz su kimliginizdeki dini İslam yazısıni değiştirin ya , siz muslumanca hareket etmiyorsunuz tutturmuş özgürlük senin benim bizim özgürlüğümüz Allah’ın yasak dediği yerde biter aklınızı başınıza toplayın ozgurlukmus ya başlayacam özgürlüğüne
Vidovida senin dinin nedir? İslam ise bnm dediklerimi bilmen gerekir. Bilmiorsanda arastırablirsn. Dinimizce iki insan nasıl birlikte olablr die. He dinin islam değilse. Yolunu secmişsn ztn. Ben sadece Allahın zina dediklerini ve peygambermzn dinimize göre ne usulde evlilik yaptırdığını anlattım. 3.kişi neden var bilior musun? Seytana uyupta öpüşüp koklasmayın evlenmeden önce die var. Hani daha evlenmeden önce haram ya bize erkek ve kadın, şeytanda haram olan seyleri sever ve insanoglunu dürtükler. Evlenmeden önce hem erkek hem kız günah yasamasn die var. Sanırım yaşın küçük ve yaptıklrını kılıf bulmaya calısıorsun.
Bende gezdm tozdum ama günah işlediğimi kabul ediorm.Kurana ve peygambermze karsı gelip gezmk tozmak yatmak normal dersem dinden çıkmş olurum.
Gelbilibili yok benim kimligimde dinim yazmiyor merak etmeyin
Gelbilibili aklimda basimda canim
Ozlemre dini bilmeyenlere anlatamaya kalkmayın yorulursunuz..bi oda da iki kişi tanışıp konuşurken evet 3.bi şahıs da olmak zorunda dir..islam dini olan herkes bunu bilir hoc birimiz dinimizi yaşamıyoruz evet yapmıyoruz ama baz i şeyleri de bile bile lades demiyoruz ALLAH ’ın huzuruna çıkınca da ALLAH im nasıl birşey mış merak ettik herkese özendik ona buna kandik mi diyecekler çok merak ediyorum..dini islam olan biri zinadan kaçınır
Vidovida sen baya coştun ha
Vidovida yok beraberlik olur özgürlük bu herkes istediğini yaşar falan ya harbiden sen baya coştun sen yapıyorsun diye millette yapack değil
Gelbilibili ben yapiyor muyum dedim? yaparsam da sizi hic ilgilendirmez kimsenin ozel hayati. evet ozgurluk. evet beraberlik. insanlari rahat birakin artik
Vidovida seni saldık zaten , bırak diğerlerini bari