Cemrerana iyice sacmaliyorsunuz ya. Daha önce başka bir kadınla birlikte olan bir adamla evlenen kadınlar keriz mi de adamlar da keriz olacak? Bir adam sevdiği kadını her haliyle kabullenip bakire olmamasini sorun etmeyip evleniyorsa keriz mi olmus oluyor bu ne sacma dusunce yapısı ya igrenc
Bekaret meselesi
Vidovida hem oğluma hem kızıma güzel örnek olacağım evet neyin doğru neyin yalnış olduğunu göstereceğim öğreteceğim..size göre doğru olan şey evlenmeden seks yapmak sa bana gore doğru olan bu değil asla da olamaz …size günahını hiç anlatmadım çünkü günah sevap bilen birileri olsanız bunları konuşmazdınız bile ne kadar normallestiriyor sunuz seksi..evlikik olmadan siz böyle bu şekilde devam edin..ii günler
Vidovida pardon ama ben cinsel ilişki yaşayan birine hakaret mi ettim yorumlarda öyle birşey mi yazdım..yoo hayır yazmadım..kizlarimiza gelecekleri ilgili pişman olacağı birseyi yaşamamalari gerektiğini söyledim ve kınamadım da sadece bunun yalnış birşey olduğunu savunuyorum size göre yalnış olmayabilir yaşamış olabilirsiniz buna saygı duyarım..ama söyle bir gerçekte var lutfe n herkes aynı değil bunu normal kılmayın benim cevremde de bekar genç kız lar ilişki yaşayan ben onlara aaa senin yaptığın çok yalnış ayıp ayıp utanmıyor musin demiyorum olması gerekeni anlatıyorum her zman destek olurum kim olursa olsun ama bunun yalnış ve günah olduğu gerçeğini asla değiştirmez
İlişkiyi gezmeyi tozmayı el ele tutusmayı kimse normal karsılamasn lütfen. Bizim yaptıklarımız Allah katında uygun değil. Erkeği kadını farketmeksizin zina hersekilde günah. Evet namus bir zardan ibaret degil. Ama ilişkiyi istedim ve yaptm bu normal dierek kızlarımzn erkeklerimzn bu durumu normal saymasına vesile oluorsnz. Evlenmeden sadece 3.kişi yanınınzda bulunmak sartıyla bulusup tanısılır istekler dile getirilir ve evlenilir. Bende dahil artk bu usule kimse uymuor çünkü günah degilmişsine seytana uyup gezdk tozduk yaşadık. Yaptıgımz şeyi de normal diyip savunmayalım. Sadece kadına zina degil erkeğede zina erkeğede günah ve erkekte yapmamalı. Malesef insanoglu doyumsuz ve herseyi kendi istedgmz gibi yorumlayıp yapıorz.
İyi günler.
Daha 18 yasıma yeni girmiştim görücü gelmişti ailem istemedi o kadar ısrar ettiler bizim konusmamız için tamam konusup reddedelim dedik kafeye gitmiştij onunla benden de büyüktü hayatımda daha hic cinsellik konusmamıstım bir bilgim yoktu o konuya dair direk bana bakire misin degilsen olmaz bu iş demişti ve ben direk eve gitmek istemiştim zaten bende onu bekliyordum sanki yüzsüzler zorla gelmişlerdi her bu postu gördüğümde bunu hatırlıyorum😒
Yeterrr cidden yeterrr yatan yatsın ,yatmayanda bekaretini saklasın boş boş kavga tartışıp durmayın🤦🏻♀️
Vidovida ulan madem bu kadar özgürsünüz su kimliginizdeki dini İslam yazısıni değiştirin ya , siz muslumanca hareket etmiyorsunuz tutturmuş özgürlük senin benim bizim özgürlüğümüz Allah’ın yasak dediği yerde biter aklınızı başınıza toplayın ozgurlukmus ya başlayacam özgürlüğüne
Vidovida senin dinin nedir? İslam ise bnm dediklerimi bilmen gerekir. Bilmiorsanda arastırablirsn. Dinimizce iki insan nasıl birlikte olablr die. He dinin islam değilse. Yolunu secmişsn ztn. Ben sadece Allahın zina dediklerini ve peygambermzn dinimize göre ne usulde evlilik yaptırdığını anlattım. 3.kişi neden var bilior musun? Seytana uyupta öpüşüp koklasmayın evlenmeden önce die var. Hani daha evlenmeden önce haram ya bize erkek ve kadın, şeytanda haram olan seyleri sever ve insanoglunu dürtükler. Evlenmeden önce hem erkek hem kız günah yasamasn die var. Sanırım yaşın küçük ve yaptıklrını kılıf bulmaya calısıorsun.
Bende gezdm tozdum ama günah işlediğimi kabul ediorm.Kurana ve peygambermze karsı gelip gezmk tozmak yatmak normal dersem dinden çıkmş olurum.
Gelbilibili yok benim kimligimde dinim yazmiyor merak etmeyin
Gelbilibili aklimda basimda canim
Ozlemre dini bilmeyenlere anlatamaya kalkmayın yorulursunuz..bi oda da iki kişi tanışıp konuşurken evet 3.bi şahıs da olmak zorunda dir..islam dini olan herkes bunu bilir hoc birimiz dinimizi yaşamıyoruz evet yapmıyoruz ama baz i şeyleri de bile bile lades demiyoruz ALLAH ’ın huzuruna çıkınca da ALLAH im nasıl birşey mış merak ettik herkese özendik ona buna kandik mi diyecekler çok merak ediyorum..dini islam olan biri zinadan kaçınır
Vidovida sen baya coştun ha