Kizlar benim bebeğim var çalışıyorum evde cok halsiz bitkin düşüyorum magnezyum tuketmenin bunları iyilestirecegini soyledi cevremde birkac kisi bnde düşünüyorum kullanmayi ama hic kullanmadim çekiniyorum bu konuda bilgi olan veya kullanan varsa bana yardimci olabilrmi 😊
Enerjiiiiii
kedi_hatun ay ben hamileyken kullanmıştım kemiklerim çok ağrıyordu kramplar çoktu gerçekten toparladı efermag kullanmıştım ama demir b12 falan da düşük olabilir tahlil yaptırma şansınız varsa onları da kullanın yaptırıp yoksa multivitaminler çok iyi geliyor
kedi_hatun
Eşim kullanıyor doktor tavsiyesi ile. Önce değerlerinize baktırmanız daha iyi olur. Belki diğer değerleriniz düşük olduğu için de bu şekilde hissediyor olabilirsiniz.
kedi_hatun ben b vitamini alıyorum ama doktorumun onayıyla bu da enerji veriyor kimisi vermiyor diyor kesinlikle işe yaradığını düsünüyorum belkide bende o eksik diye yarıyor diger insanlarda b vitamini zaten mevcutsa belki ters etkiler yaratıyor olabilir doktora danısıp sende alabilirsin cok memnunum sahsen
O zaman bana doktor yolu gözüktü 🙈😂 teşekkür ederim kızlar 🌸