Kizlar ben ayrı eve çıkarsak düzelir diye düşünürken işler bambaşka hal aldı . Adamin eve geldigi yok cocuklarla ilgilendiği yok anca işten gelip yatiyo zaten kaynana bana dadanmaya başladı adam bana sürekli cocuklsri balamadigimi ima ediyor köpek doyumsuz ddyip duruyo ki ne para verir ne bisey . Ben hersey daha iyi olacak derken biz ne aileyiz ne bisey insan sevdiğine bunu yapar mı beni sadece çocuklara bakıcı diye almış resmen ben onun için 5 senemi feda ettim kendi aileme rest çektim beni hayvandan beter hale getiriyor dayanamıyorum artık hakarete kötü söze 5 senede kendimi ezdim resmen bıktım usandım artık evi terketmek kendime düzen kurmak istiyorum artık
Tek dert ayrı ev değilmiş onu anladım
mrvehl
İnsanın etrafında akıl vereni bir eşi dostu yıksa çok üzücü bu yaşadığınız. Kimse de demiyor mu oğlum ne yapıyorsun
Bubenimoykumm annesi evine gel falan diyo da boş alf zaten oglu dinlemiyo kendi kafasına estigini yasiyo bekarkende böyleymiş ama sonra da diyo ki sana dayak atan kocan yok şükret ben hiç koca yüzü görmedim sen en azından gece görüyorsun bana şükret diyo yani . Yemin ederim iğreniyorum kendimi onların yanında hiç rahat hissetmiyorum bu eve ait hissetmiyorum kendimi yani disarda daha rahat ve mutluyum resmen
mrvehl iyi akşamlar çocuklarınız da var galiba biraz daha sabırlı ve dirayetli olun lütfen eşiniz eve gelmiyorsa nerde geziyor acaba biliyormusjnuz yoksa onu da söylemiyormu
annekadin nereyemkadar sabredecek bu kaynana olduğu sürece. Evimi ayırımcılık da esim aynı davranır mi acaba evi ayırır mi o kadar var esim 5 yıldır biyle gecenin bi yarısı gelir yatar ertesi gün ise gider. İşten gelir arkadaşlarının yanına gider gelir sonra işi yatak olduğumda gözü görür ama yoksa görmez böyle saçma bi evliliğinin var
mrvehl allah yardımcınız olsun kaç cocugunuz var acaba konuşmayı denediniz mi yada boşanmaktadır tehdit etseniz belki korku salarsanız değişir bişey ler
mrvehl canım ben olsam basarım tekmeyi kusura bakma. Ne adam gibi davranıyor ne koca gibi ne baba gibi anladığım kadarıyla. Ayrı ev tutmak kocanın görevidir sorumluluğudur madem anasının yanında yasayacaktı neden evlendi herkes kendi ailesiyle yasamaya devam etseydi ozaman. Ayrı evden de ziyade çözmen gereken baska konular olduğunu düşünüyorum mesela neden akşamları evinde değil? Neden sadece cinsellik olacağı zaman gözü seni görüyor? Sen cinsellik dışında değeri haketmeyen bir kadınmısın adam seni resmen cinsel obje olarak görüyor kusura bakma ben pat pat söylerim biraz. Sana burada cocukların var sabret güzellemesi yapmayacağım çünkü görünen köy kılavuz istemiyor. Ya gerçekten tepkini sert şekilde koyup ailenin felan yanına gidiceksin kapında bu adamı köpek edeceksin evide ayırmadan gelmeyeceksin yada bu böyle sürer gider. Bu erkekler sıkıya almayınca herseyi laylaylom zannediyor o işlerin öyle olmadığını göstereceksin. 🫶🏻
mrvehl allah bağışlasın yavrularınızı ama boşanmakta bazen daha mantıklı oluyor suanda cocukşarda baba profili zaten yok sadece anne var ve anneyle vakit geçiriyorlar anne zaten mutsuz ki cocuklar nasıl mutlu olsun bence boşanmak bazen mutluluğun anahtarı oluyor
mrvehl bence bırakmayın bir düzen kurana kadar sığınabileceğiniz aileniz yokmu yada akraba eş dost durumunuz toplanınca da ayrı ev tutarsınız ama asla cocuklarınızı bırakmayın o adama siz düzen kurana kadar cocuklarınıza yazıl olur bence ilgisiz bir babayla