Biyiklim doğuma kadar mı kalmayı düşünüyorsun çok uzun kız ben hamileyken iki defa gidip geldim üçüncü de doğuma gidecektim de doktorumu bırakıp gidemedim iyi ki de gitmemişim 😂 kocanla dönmesende bir süre sonra dön bu sefer uçak biletini önden ayarla öyle dönüş yap 😂

Biyiklim , çok iyi olur tabi bize de

Resetlenip daha aşkla şevkle dönmek için iyi oluyor tabi biz tam monotonlaşınca gidip geliyorum daha da bağlanıyoruz 😂

lgrth yok kız ben ilişki için diyorum kocam bana lazım diye 🤣 😂 doğumu kolaylaştırır ilişki ya o yüzden 😁kapsamda doğuma kadar kalmam zaten 2 ay kalır gelirim evime ama büyük ihtimalle kalmam çünkü insanın evi gibisi yok 😂

lgrth ay vala öyle araya zaman girince çok güzel oluyor aramızdaki bağ 😂

lgrth bakcam artık duruma göre 😄

Sutlucikolati aşkım ben kocamı övmüyorum ama iyi yanlarıda olduğu için sadece iyi yanlarını söylüyorum annem şehir dışında olduğu için eşime söyledim

Bahtsizbedevi_ zaten haber verilmesi lazim nereye gidilirse gidilsin ama ben izin almandan bahsediyorum “ su gun anneme gidicem canım” demekle “anneme gidebilir miyim?” Demek cok ayri bundan bahsettim

lgrth iyi çok şükür ya eskisi gibi

Biyiklim canım bende iki gün sonra on haftalık oluyorum aynıyız ama gerçekten çok şükür ne bı bulantı ne bı kusma bı ara bı kokulara hassasiyeti m oldu midem bulanıyor gibi oluyordu ama kusmuyor dün yedinci haftada şuan bişi yok normal miiii 🥲😂bide senin karnın çıktı mi hiç

asyarana kız karın çıkar mı bebek şimdi en fazla erik çilek kadardır o da rahmin derinliğindedir çıkan karın varsa o bebek değil göbektir 😂 bebek en fazla kasık hizasında ya da alttadır hala