Bahtsizbedevi_ zaten haber verilmesi lazim nereye gidilirse gidilsin ama ben izin almandan bahsediyorum “ su gun anneme gidicem canım” demekle “anneme gidebilir miyim?” Demek cok ayri bundan bahsettim

lgrth iyi çok şükür ya eskisi gibi

Biyiklim canım bende iki gün sonra on haftalık oluyorum aynıyız ama gerçekten çok şükür ne bı bulantı ne bı kusma bı ara bı kokulara hassasiyeti m oldu midem bulanıyor gibi oluyordu ama kusmuyor dün yedinci haftada şuan bişi yok normal miiii 🥲😂bide senin karnın çıktı mi hiç

asyarana kız karın çıkar mı bebek şimdi en fazla erik çilek kadardır o da rahmin derinliğindedir çıkan karın varsa o bebek değil göbektir 😂 bebek en fazla kasık hizasında ya da alttadır hala

asyarana erken daha 20den sonra anca belirginleşir 😂 konuş o seni duyuyordur 🙂

asyarana göbeğim var karın 4.ayda anca çıkar, belirtilerinin olamaması daha güzel, benim 7. Haftada başladı kusmalar halen devam ediyor

Sutlucikolati anladım canım şehir içinde olsaydı bende öyle diyorum anneme gidecem şu günü vs ama uzak olduğu elinde olmadığı için mecbur öyle dedim

asyarana e ne güzel işte ben sabahtandir kusmaktan helal oldum 😩😭

Biyiklim bende diyorum kusiyim zayifliyim 70 kiloyum zaten daha da kilo alırım veremem diye korkuyorum

asyarana ilk aylar versen bile çok vermezsin diye düşünüyorum, eninde sonunda kilo alacaz bende 60tim belki düşmüş te olabilirim

Biyiklim ay Allah’ım 60 yada elli beş oliyim başka bişi istemiyorum şükür etttt