maco_44 goktugpasam ahaha. Ya eşim yardım eder ama kızım 3 yaşında ama hala bezli inadı yüzünden bırakamadı kreşede gidiyo. Bir yıl daha ara veremek istiyorum 😁
goktugpasam maco_44 bez varsa bişey diyemeyeceğim 😅 henüz çocukta o dönemlere gelemedim ama yeğenlerimi büyüttüm tuvalet sıkıntısını az çok biliyorum, Allah kolaylık versin 😅 dediğiniz gibi 1 yıl daha bekleyip daha da hazır olmak en iyisi olur
1busraanne Benim büyük kız 1. Sınıfa başlayınca benim ufak 1 yaşındaydı sonra kızım 2. Sınıfa geçti diğeri 2 yaşında oldu ondan sonra 2 yaş sendromuyla uğraştık ağlama krizleri derken kızıma vakit ayırıp ders çalıştıramadım
belladonna maco_44 Böyle düşünüyorsanız bekleyin derim. Çevrenin “artık zamanı, bir kardeş yap” demesine takılmayın. Ben her zaman annenin kendisini psikolojik olarak hazır hissetmesinden yanayım.
maco_44 goktugpasam allah razı olsun 😆 bir kızım var tabi önce hayırlısı bide oğlum olsun isterim yani. Seneye bakalım inşallah belki yıl sonuda olabilir
aynoluyonoluyo maco_44 ben 1 çocukla elendim kalan arkadaslara basarılar diliyorum 😂😂 bilemiyorum ama bence biraz daha bekle derim ya
maco_44 aynoluyonoluyo şuan regl 5 gün geçti😆 ama çok sıkı korunuyoruz olmam yani hamile. Bence havanlardandır