deleted29 çok fark yok aslında hatta eşimin annesi ile annem birebir aynı giyiniyor benim annem düz elbise giymeyi daha çok seviyor sadece ikimizinde ailesi hem muhafaza ama abartmayan şeklinden ikimizinde ailesinde bireyler genelde eğitimli okuyan insanlar farklı noktalarımız şu ben şafiiyim eşim hanifi bu etkilemiyor bizi çünkü ibadet etme şeklimiz sadece bide onlar horon biz halay. İkimizinde ailesi yer sofrası mesela modern değiliz ailelerimiz de değil benim sanatçı kişiliğim hariç ☺️ ve şöyle bişey vardı aynı şehirden aynı ırktan arkadaşlar vardı aramızda kültür farklılı vardı ama konu ırk şehir değilmiş aslında yaşam biçimiymiş. Karadenizliler çok farklı değiller bizden bide doğukaradenız o kadr doğallar ki bildin köylü halk denilecek şekilde eee bizim taraf ailede öyle o yüzden farklı değiliz. Haaa bazı konularda sinirlendiö kabul etmedim şeyler olmustur oda onların cahilli diyip geçiyorum. Konu özeti bu yaşam seklimiz biçimimiz aynı ve aynı şehir ırktan oldum bazı tanıdıklarım ile aramızda farklılık vardı karadenızlı daha yakın bile gelmiştir ufak tefek farklılıklar olsa sa zamanla asimile olmuş herkes tamamen eski kültürümlede yaşamıyorum onlarda aynı şekil eski kültürleri ile yaşamıyorlar yer sofrası ailemizde olsada artık biz evimizde masadayız dedim gibi şuan tek farklılık düğünde onlar horon biz halay düğünde halay horon karışık oldu zaten evlendikten sonra eşimleyiz aileler evlerinde sonuçta gider geliriz ziyarete. Nişan dahil eşimle denge kurdumuz için ailelerimiz hiç atışma kavga yaşamadı