anonim9 Moonlight_ ahahsh sen cok fenasiiinn 😂😂 hazır mısın söylüyorum 😂 akşam yeşil fasulye bir kase yogurt salata çok az da ekmek yedim😂 1 tane soğuk baklava varmış onu ağzıma attım 😂😂 bu kadaaarr. Şuan dolapta Magnum var direniyorum 😂😂
TombulHatun Etipetito merak eden yabancı gibi buralardan yazmaz da neyse 😂 ben bildiğin gibi almıyorum da vermiyorum da farklı sorunlar çıktı onlarla uğraşıyorm şuan sağlıksal
Etipetito TombulHatun Yaa diyet postu olduğu için burdan yazdım belki katılırsınız buraya diye😁 Çok geçmiş olsun bu arada boşver sen verme kilo baksana senin sağlık olarak sorunların çıkıyor hep geçmiş olsun☺️
hatceeee karamelek21 su diyeti çok etkili oluyor kalkar kalkmaz aç karna bol su için yemek fazla yiyemiyprsunuz karnınızı şişiriyor bende 1 kg verdim 1 haftada ama yedimde biraz kaçamaklar oldu olmasaydı 3 kg fln verebilirdim belki😞
anonim9 Moonlight_ kız sen bana her gün soravan mi😂😂 bilsem ona göre yerdim ahahshs 😂😂 bugün saçma gereksiz biseyler oldu 😂 sabah oğluma kızartma yaptım ondan catalladim azıcık evden çıktım. Anneme geldim biraz tost karpuz yedim 😂😂😂
Moonlight_ anonim9 evet her gün sorcamm hazirlikli ol aksam rapor isticem🤣 sabah sabah kizartma mi inanmiyoruuum sanaaaaaaaa