anonim9 Moonlight_ kız sen bana her gün soravan mi😂😂 bilsem ona göre yerdim ahahshs 😂😂 bugün saçma gereksiz biseyler oldu 😂 sabah oğluma kızartma yaptım ondan catalladim azıcık evden çıktım. Anneme geldim biraz tost karpuz yedim 😂😂😂
Moonlight_ anonim9 evet her gün sorcamm hazirlikli ol aksam rapor isticem🤣 sabah sabah kizartma mi inanmiyoruuum sanaaaaaaaa
Moonlight_ anonim9 ay bayiliiiciiiiiiim sabah kizartma aksam makarna ahahhaha aferin böyle devam tarti günü görürüm seni ozaman bu yediklerini hatirlaticam 😡
Moonlight_ anonim9 olsun makarnadan baska bisey yokmu corba falan? Ekmeksiz corba yiyebilirsin yogurt yiyebilirsin 🧐
Zamansiz_ Moonlight_ yıkılmayisin peki🥹🥹 @anonim9 de senin yıkılmani pes etmeni bekliyor gibi geldi makarna kizartma ekmek derken 🥲😂😂
anonim9 Moonlight_ yoktu vallahi 😂 anneme gittim annem evde yoktu kardeşime göz kulak olmak için gittim. Benimde bir oglum var hemen bı makarna yapiverdim😂 ev dışına çıkınca oğlum evdekinden de hareketli o yüzden tek çeşit kısa yoldan makarna 😂😂