rouge_ valla naptı bilmiyorum ama kafaya takıyordu bana öncesi gün bugün yorgunum bana bulaşma dedi şaka yaparak bende kızdım sana artık bulasmıom ki dedim cidden yaklaşan ben olunca tavlanmayı bekler gibi yorgunlu yoktu iyi dinlenmişti ve sonra ki gün bana dediki maçtan sonra masaj yapar mısın olur dedim eve geldi ortam hazırladım çağırdım odaya bi şaşırdı masaj yaptım vs sonra gerçekten bende ilk kez ona odaklı oldum yani normalde çekinirdim ben tabi yinede aktiftimama bu kez çok başka olcam kafam rahat olcak dedim aynı şekil oda fark ettim şu sevişme olur bırakır ilişkiye devam ederdik ama bu les sonuna kadr sevişme devam etti ve erken bitmesin diye ara ara sadece sevişme olarak devam etti. Sanırım ben vücudumu ve kendimi iyi tanımaya başladım oda aynı şekil kendini daha iyi tanımaya başladı bide onu da yani kafam boş su ayıp olur mü utanırıö falan bunları kafada sildim. Ama erken bosalsa bile devam edede bilir gibi normalde öyleydik. Bide ben bu kes eşime karşı daha farklıydım o yüzden bitsin istemedi. İlk kes çok çok başka yaşadık