perimasali802_ inşallah yatışa gerek kalmadan atlatır yavrum yoğurdum az kalmıştı taze olsun diye mayalayacağım hemen aldım köyden sütümü kaynattım soğumasını bekliyorum yarın da yoğurt vermeyi deneyeceğim
Rota virüs pozitif 😳😥
peynirlimakarnaa bol probiyotik yedir ishale iyi gelir yesin şifa olsun canım
perimasali802_ sağol canımm inşallah
peynirlimakarnaa benim oğlumda şuan iki buçuk yaşında geçen yıl iki defa geçirdi ama her ikisindede hastaneye yatırdık başka türlü geçmedi serumlarla toparlanıyordu
peynirlimakarnaa Benim oğlum çok ağır geçirdi. Serum verildi hastane de. En çok muz iyi geldi şeftali suları bol su. Sık sık onun elini kendi elimi yikiyordum o kadar çok yikamistim yaralar oluştu ellerimde. İç çamaşırlarini ütüledim hep. Kesinlikle parka falan götürmeyin abur cubur da yemesin. Evin önünde salincaginiz varsa ona koyup muz seftali falan verin. İshali durduruyor. Allah yardımcınız olsun inşallah
peynirlimakarnaa patates haşlama pirinç lapası bunlar iyi geliyor. Temiz havaya çıkartın sıvı kaybı çok oluyor ve tehlikeli eğer çok kötü olursa mutlaka doktora götürün. Bizim evde ne hali ne koltuk ne battaniye kalmıştı her yere kusmustu afedersiniz ishal yapmisti çok zor günlerdi
july geçmiş olsun🌸
nurella34 amin inşallah çok sağolun
nurella34 aşırı kötü değil şuan doktor da bu yüzden yatış yapmadı zaten, gün içinde 2 kez kaka yaptı sadece o da ishalliydi 1 kez de sabah mama yerken kustu başta boğazına aldırdı öksürürken öğürmeye başladı öyle kustu birdaha kusmadı ya başlangıç yada aşı sayesinde hafif atlatıyor inşallah bu kadarıyla geçip gider ilerlemez
- Düzenlendi
peynirlimakarnaa çok geçmiş olsun bizde geçen hafta 6 gün rotadn yattık bebeğim 11 aylikdi Allah şifa versin inşallah probiyotik kullanın bol bol kefir yoğurt yedirin ve patates haşlaması
peynirlimakarnaa biz hastalığın 3 günü acile gittik su kaybetmiş serum taktılar serum bitince eve taburcu ettiler evde ilaclarla devam ediyoruz
Kusma ve ishal devam eder ve çocuğun yüzü solarsa hemen gelin dedi dr
Dr bol su içsin ve yemek yedirin zorla bile olsa daha cabuk atlatır dedi
peynirlimakarnaa cok gecmis olsun insallah bir an önce atlatirsiniz🙏🏻🌸❤️
peynirlimakarnaa Balım eger beslenme isini halledemezsen hastaneye götürmekte gec kalma. Cunku rotada ishal yüzünden vucuttan surekli bi cikis var ama besin olarak giris olmadigindan cocuk cok hizli bi sekilde cokuse geciyo. Ben hemen hastaneye kosan tiplerden degilim ama rotada gitmek gerekir.
Bu arada doktor kusma icin bi surup vermistir saniyorum. Surubu yemek vermeden bir saat kadar once verirsen kusma orani epey dusuyo. Bir de kaka rengi sariya donerse iyiye isaret demisti doktor. Cok gecmis olsun.
peynirlimakarnaa enterogermina var çocuklar için ishale çok iyi geliyor günde 1 şase içir ishali kesiyor ben çocugumun genelde ishalini bu şekilde atlatıyorum birde kefir içir bol bol çocuguna. Haşlanmış yumurta da yedirebilirsen çok iyi geliyor ishale. Allah yardımcın olsun canım
698_merve kusma yok 1 kez kustu ishal de yok gibi dün 2 kez yaptı kakasını 2. Yapışında verdik zaten tahlili bugün daha 1 kez yaptı katıydı o da ama taşmıştı bezi muhtemelen sulu yapıyor ama bezindeki kakası normal katı kakaydı
hibiskusserbeti çok teşekkür ederim ☺️
Moonlight_ amin inşallah sağolun 🌸
Sokaklambasi iştahında neşesinde bişey yok gibi şuan patates haşladım yemedi 1 tane de kızarttım yarısından fazlasını yedi 1 tane muz yedi yarım da poğaça yedi yaklaşık 100-120 ml su içti öğlen uykusuna yatırdım kusma vs yok ateş de yok kakası da katılaşmaya başlamış sarıydı