peynirlimakarnaa biz hastalığın 3 günü acile gittik su kaybetmiş serum taktılar serum bitince eve taburcu ettiler evde ilaclarla devam ediyoruz
Kusma ve ishal devam eder ve çocuğun yüzü solarsa hemen gelin dedi dr
Rota virüs pozitif 😳😥
Dr bol su içsin ve yemek yedirin zorla bile olsa daha cabuk atlatır dedi
peynirlimakarnaa cok gecmis olsun insallah bir an önce atlatirsiniz🙏🏻🌸❤️
peynirlimakarnaa Balım eger beslenme isini halledemezsen hastaneye götürmekte gec kalma. Cunku rotada ishal yüzünden vucuttan surekli bi cikis var ama besin olarak giris olmadigindan cocuk cok hizli bi sekilde cokuse geciyo. Ben hemen hastaneye kosan tiplerden degilim ama rotada gitmek gerekir.
Bu arada doktor kusma icin bi surup vermistir saniyorum. Surubu yemek vermeden bir saat kadar once verirsen kusma orani epey dusuyo. Bir de kaka rengi sariya donerse iyiye isaret demisti doktor. Cok gecmis olsun.
peynirlimakarnaa enterogermina var çocuklar için ishale çok iyi geliyor günde 1 şase içir ishali kesiyor ben çocugumun genelde ishalini bu şekilde atlatıyorum birde kefir içir bol bol çocuguna. Haşlanmış yumurta da yedirebilirsen çok iyi geliyor ishale. Allah yardımcın olsun canım
698_merve kusma yok 1 kez kustu ishal de yok gibi dün 2 kez yaptı kakasını 2. Yapışında verdik zaten tahlili bugün daha 1 kez yaptı katıydı o da ama taşmıştı bezi muhtemelen sulu yapıyor ama bezindeki kakası normal katı kakaydı
hibiskusserbeti çok teşekkür ederim ☺️
Moonlight_ amin inşallah sağolun 🌸
Sokaklambasi iştahında neşesinde bişey yok gibi şuan patates haşladım yemedi 1 tane de kızarttım yarısından fazlasını yedi 1 tane muz yedi yarım da poğaça yedi yaklaşık 100-120 ml su içti öğlen uykusuna yatırdım kusma vs yok ateş de yok kakası da katılaşmaya başlamış sarıydı
papatyamsigibi sağol canım Allah razı olsun 🌸
peynirlimakarnaa virüs olduğu için ilacı yok canım. Bağırsaklaeı düzene sokmak için probiyotik kullanılabilir. Bol şu içmesi lazım. Ateşini sürekli kontrol et ve altına mutlaka yatarken çiş pedi koy ki yatağa da taşmasın kakası çünkü öyle bir kaka ki bez bile tutmuyor yataklar halılar koltuklar hep taşmıştı bizim. Çok geçmiş olsun canım. Aşısı varsa hafif atlatır korkma hiç birkaç güne toparlamaya başlar.
peynirlimakarnaa Atlatiyo gibi o zaman
Sokaklambasi evet bana da öyle geldi katı kaka ama koku yoğun hala
vahsikelebekk inşallah canım
peynirlimakarnaa canım bebeğin nasıl oldu toparlanabildi mi?
peynirlimakarnaa 4 aylık oğlum bulaştı 8 gün hastanede yatık 15gune yakında evde çekmiş oğlum kizimada bulaştı 3 buçuk yaşında kızım ateş kusma aşırı halsiizlik oldu Dr ona çinko ve probiyotik reçeteye girmeyen ilaç yazdı kızım onun sayesinde toparlandı Dr rotada çinko v eprobiyotik kullanıldığını söyledi
vahsikelebekk bebeğim bugün çok daha iyi ishalı yavaş yavaş bitiyor katılaştı iştah da iyi ama eşime de bulaştı galiba o aşırı kötü
peynirlimakarnaa yaa yetişkinler hemen atlatıyor bana da bulaşmıştı iki gün sürdü sürmedi sadece iştahsızlık uzun sürdü bulantı falan. Çok sevindim geçmesine. Kakası kokuyo mu hala peki?
vahsikelebekk ilk zamanlarki bayıltıcı kokusu yok artık normal kaka kokuyor 😂