papatyammmm insallah ortaya cikar cocugun masum oldugu yazik dövmüsler bide 😡
Acil durum
papatyammmm tamam işte canım çocuk teste gittiyse kimin duası çıkarsa üzerimde suçluya yapanda odur
papatyammmm canım bu pisliği kim yaptıysa büyük biri ve tanıdık biridir yabancı biri cesaret edemez bu pisliği yapmaya
Moonlight_ malesef dövmuşler çocuk sucluda olsa suçsuz da olsa büyük bi dayak yemiş oldu
Bahtsizbedevi_ yaa kadın iftira atıyor yada biri yaptı mahalledeki çocuklara yıkmaya çalışıyorlar halam çocuğun annesine soruyo ne zmn olmuş diye buda diyor 1 hafta var halamda diyor madem öyle ilk gun neden gelmedin şimdi suçlama yapiyorsun oda demis oglum yeni söylemiş diye sonra herkes demis sen yalan söylüyorsun bu durum nedir falan 1 haftadir niye sustun oda demis oglumun bağırsakları catlamis altini bezliyorum sizin bundan haberinsiz yok tabi demis milete demis oglunun zaten hastalığı var kendi oglunun bedenine bile iftira atacak kadar küçülmüş falan diye halamın ogluda diyor ben 2 haftadır o çocuğu görmedim yani anlayacağın ortalık ana baba günü olmuş
- Düzenlendi
papatyammmm canım var bunda bi b*kluk 1 hafta sonra böyle bişey ortaya atıp çocuğu suçluyosa madem böyle bişey vardı şüpheleniyodu neden ilk gün değilde üzerinden 1 hafta geçtikten sonra ortaya çıkarıyor demekki anne bişey bilip gizlemiş ve 1 hafta sonra ortaya çıkarmış aileden biride yapmış olabilir yani ev içinde kadında bilip susmuştur belki sonra dayanamayıp 1 hafta sonra patlak vermiştir aklıma bin bir türlü şey geliyo 1 hafta saklamak nedir neden ilk günü söylememiş bence kafın biliyo kimin yaptığını ama yapan kişiyi koruyup suçu çocuğa atıyo yani bi anne çocuğunun istismara uğradığını bilipte 1 hafta saklayıp sonra ortaya çıkarmaz varsa böyle bişey ilk günden şu üstüne çıkarırki çocuğunun bidaha böyle bişeye maruz kalmaması için
Bahtsizbedevi_ kız bilmiyom okadar saçma sapan çelişkisiz konuşmuş ki olan o gariban çocuklara oldu bence mahaleden kaç çocuğu zan altında bırakmışlar
papatyammmm tövbeler olsun daha neler okuyacağız
papatyammmm gidip şikayetçi olsunlar yazık yavruma
papatyammmm benim anlamadığım. Bağırsak sorunu yaşayan çocuğun ne zamandan beri o sorunu var ve daha yeni mi tecavüz olayı çıkıyor ben anlamadım. Tecavüz suçu atan aile bi oyun mu yapıyor. Dünya hali tabi ama eğer suç atılan çocuk temiz çıkarsa dava etsinler. Ne demek 13 yaşındaki çocuğa yüklenmek. Benim de zamanında babam esnaftı bakkalı vardı. Bir gün kadın geldi tanıdığım dükkana her zaman gelen kadındı cüzdanım kayboldu burda mı bakar mısın dedi aradık taradık yok sonra cüzdanımı firdevs aldı diye iftira attı lan ben zaten paranın içindeyim napayım o dönem çok psikolojimi bozmuştu habire gelip ver cüzdanımı falan derdi olaydan 2 hafta sonra evinde bulundu cüzdan. Bu ufak olay ben şika etmedim ama anlattığınız olay büyük ve gerçekten suçu yoksa direkt mahkemeye versin
papatyammmm çocuğu kendi ailesi mi dövüyor
Bahtsizbedevi_ ama şöyle bi durum da var çocuklar söyleyemiyor ya böyle şeyleri anca psikolojik destekle söyleniyor. Ya da anne baktı bir an da beze başladı hastalıktı geçer demiştir 1 haftadır devam edince noldu falan derken söylemiş olabilir çocuk ama şu yaotı bu yaptı diyebilir de tabi gözü kapanmadıysa. Ay neler konuşuyoruz yaa
papatyammmm taciz edilen çocuk konuşamıyor mu ya belki aileden belki okuldan biri yaptı bu ne böyle ağzım açık kaldı Allah’ım sen koru
- Düzenlendi
papatyammmm Kuzeninize test yapılmaz istismara uğrayan çocukta bir bulguya rastlanmadığı sürece. Önce onun istismarının tespit edilmesi gerek. Erkek çocuk ise ve küçük yani 11 yaştan söz ediyoruz. İnşallah başkası tarafından da öyle bir duruma rastlanmaz ama istismara uğramışsa zorlama muhakkak vardır ve ondan kalan yara morluk iz vardır. Küçük olduğundan zaptedebilmek için alkol, uyuşturucu veya ilaç verilmiş mi diye kanına bakılır. Cinsel bulaşıcı hastalık olgusu var mı diye kültür testi alınır. Fiziksel muayenede ise çocukta oturma yürüme zorluğu var mı, anüste genişleme, çevrede şişme veya yırtılma olup olmadığına bakılır. Sperm bulgusu ise bir hafta geçmişse çıkmaz. Yani üzerinden bir hafta geçmişse istismar olduğunu kanıtlamak zor olabilir.
Her ikisi de çocuk olduğu için pedagog desteği alınır. Engelli değilse kendini ifade edebiliyorsa davranışlarından konuşmalarından anlaşılır.
firdevskartal valla ben herkesten herşey beklerim çoğu anne bildiği halde sesini çıkarmıyor neler görüp duyuyoruz bi kadının sevgilisi çocuğu öldüresiye darp ediyo anne şikayetçi olmuyo daha neler neler rabbim evlatlarımızı korusun
papatyammmm valla okadar şey duyup görüyoruzki ben herkesten herşey beklerim babama bile güvenmem o devirde yaşıyoruz öz baba evladına istismarda bulunuyo daa neler neler kimseye güven olmuyo artık
papatyammmm yazik ya cocuk sucluda olsa dövülürmü ya öyle elleri kirilsin insallah iste böyle böyle cocuklar büyüyünce siddete meyilli oluyor 🤬
Bubenimoykumm malesef hayata böyle şeylere dearuz kalabiliyoruz
2minnosannesi dun gidip tekrardan polisle konuşmuşlar işte onlarda demis kayda deger birsey yok dosya kapanıyor çocuk masum demişler
firdevskartal doğuştan beri bı bağırsak problemi yaşıyor ztn istanbula erzuruma falan böyle doktor doktor gezdirmisler ama çaresi yokmus bağırsakta kitle varmış iste buyuk tişini tutamıyormus sonra bianda böyle bi iftira atıldı kuzenime dun tekrardan gidip polislerle konusmuslar poliste halama demis abla kayda değer birsey yok ortada dosya kapanacak ztn belgeler kapınıza gelicek demişler bizimkilerde şikayetçi olucaklar