lgrth @duo dediği gibi temiz bir cilt makyaja bile gerek yok
Bende kullanmam çok nadir durumlarda kullanırım
Eşim karışmaz abartılı olmadığı sürece ki hakkida yok önemli benim nasil yaptığım yani ben bile abartı sevmiyorum

duo benim eşimde makyajı sevmez gerek yok makyajsız da güzelsin der ama abartısız makyaj yapsam hiç bişey de demez

• duo bunu beğendi.

duo geceliği seviyor bnm eşim ama makyaja aynı tepkiyi veriyor doğallıktan yana

duo ben bi kalem sürsem evde a dan z ye başıma toplanıyorlar o kadar alışmışlar ki Sadeliğe benim eşim de sevmeZ 🥸

duo Eşlerinizin sizin hayatınıza karışmasına izin vermeyin. Bu narsistlerin bir oyunu. Siz hayatınızı yaşayın bu sizin hayatınız. Emin olun size makyaj yaptırmıyor ama dışarda 9 köy boyucak filli boya suratlara bakıyor… Bu oyuna gelmeyin

duo ben makyajı kendim sevmem çok nadir yaparm eşim yap yada yapma demez bana karışmaz onun tek sevmediği şey ruj dışarıda sürdüğümde birşey demez ama evde olunca boyayımı öpeceğim diyor, benim eşimle ilk buluşmaya bile sıfır makyaj gittim adam öyle alıştı 😂

• duo bunu yanıtladı.
      • duo bunu beğendi.

duo bnm eşimde doğal halin daha güzel diyor ama dışarıda yapmama birşey demez ev için de zaten çok nadir yaparım iki çocuk olunca fırsat da bulamıyorum doğrusu ruju hiç sevmez zaten bnde diyorum böyle bn kendimi kötü hissediyorum diye ama adam istemiyorum diyor yapacak bir şey yok

• duo bunu beğendi.

firdevskartal Emin olun size makyaj yaptırmıyor ama dışarda 9 köy boyucak filli boya suratlara bakıyor…

Ay içimdekini yazmışsın

TombulHatun ben de sıfır makyajla gitmiştim . Ruj bulaştığı zaman bu ne ya diyor 😀

duo inşallah iyi niyetli söylüyordur narsist değildir

• duo bunu yanıtladı.

firdevskartal yok şükür narsist değil . Sevgiliyken ve nişanlıyken kıyafetlerime laf ediyordu . Kızdım . Şimdi birşey demiyor 😀

duo Eşinizin isteğine göre değil de siz nasıl iyi hissediyorsanız nasıl memnunsanız öyle davranın derim. Evde yoğun makyaj ile gezmiyorsunuzdur yani göz altı koyu ise ciltte leke varsa kapatıcı kullanmak, kirpiğiniz yoksa rimel kullanmak dudağı nemlendirmek isteğe göre renklendirmek her kadına kendisini güzel hissettirir. Bunda karışılması gereken bir durum görmedim.

duo bütün kocalar yalancı bence böyle güzelsin böyle seviyorum diyorlar benimkide tabi dışarda full makyaj süs püslü kızları görünce bakiyolar ama benimkide izin vermez onun yüzünden makyaj yapmayı unuttum resmen istesemde yapamıyorum beceremiyorum artık buda çok moralimi bozuyor

• duo bunu beğendi.

Kimisi doğal sever gerçekten kimisi kıskanır her erkek farklı bu konuda. Bazı erkekte illa makyaj yap diyor mesela

• duo bunu beğendi.