Eskobar perimasali802_ görmüş olması imkansız öyle arkadaşları kuzenleri falan yok zaten bensiz duramazlar hiç biyerde bırakmam gözümüz hep üstlerindedir biz desek buda imkansız ihtimal bırakmıyoruz Bir kere yaptılar öğrendiler ardı kesilmiyor
perimasali802_ Eskobar telefon tablet peki Olmadı bir çocuk terapistinden yardim canim ben konuştum geçti senin bicirlar inat galiba 😀
Eskobar perimasali802_ yaa diyorumya tek olsa daha kolay 7 aydır tuvalet eğitimine çabalıyoruz birbirinden bakıp yapmıyorlar o kadar zorki her dönemi bu dönemde aynı aslında kendilerini keşfetmeleri gerekiyor ama bunlar birbirini keşfediyor😂
Eskobar Bahtsizbedevi_ bizden başka kimseleri yok dede babane biz Topluma çıkıncada asla gözümden ayırmam bilemedim yaaa Geçecek ama bakalım Eşimin kuzeni pedagok soramıyorum bile
perimasali802_ Eskobar hiç cekinme canim hemen her çocuk bu girişimlerde bulunabiliyor düşün artık ben olayi araştırdım butun aileyi kaldırdım valla
Eskobar perimasali802_ yüzyüze konuşayım artık bayramdan 10 gün sonra izne gidiyoruz Kaldıracak aile olsa bende durmamda yokki😂
Eskobar Cicekliperde şimdi zaten biraz daha iyi önce altlarını çıkarmaya çalışıyorlardı hep Birde oyun yapmışlardı çıplak kaçmayı
Cicekliperde Eskobar cıplak olmayı seviyorlar ya. Kızım da bi ara üstünü çıkarınca kaçıyordu . Bıraktı şimdi. 😂