Moonlight_ burjuva yaptirdinmi nasil oldu? Cok acidimi? Bende cooook az biraz dolgu istiyorum ama acisindan korkuyorum 🤣
burjuva Moonlight_ çok acıdı ya yalan söyleyemem , şuan güzel gibi çok doğal duruyor ya ya da bana 1 cc az geldi 😆
Moonlight_ burjuva hadi ya offf o igneden korkuyorum iste bide dudakta düsünemiyorum🤣 sonra biraz fazla yaptirirsin canim bildigim kadari biraz sönme oluyormus yani oturuyormus dolgu ozaman bakarsin duruma göre 🙈
burjuva Moonlight_ acıyor ama uzun sürmüyor bence dene içinde kalmasın :))) bazıları acımıyor diyor belki seninki de acımaz
Moonlight_ burjuva benim canim cok tatli ama mesela microblading microneedling yaptiriyorum dedigin gibi cok istedigim biseyde katlanabiliyorum 🙈 aklimda dövme bide hafif dudak dolgusu var iste onlarada bi cesaret geldimi tamamdir belki izinde yaptiririm🤣
burjuva Moonlight_ bende burnumu o kadar çok yaptırmak istiyorum ki :( herkes ne gerek var diyor ama ben istiyorum başıma geleceklere rağmen 🤣 herkes çok zor diyor
Moonlight_ burjuva o konuda hic bi fikrim yok yani oda aciOrdur tabikide ama sen istiyorsan yaptir bence icinden nasil geliyorsa nasil yapmak istiyorsan yap valla 🤣