firdevskartal Oluyorumanlasana kumar mı dersin eltimle bir odada kikirdemesi dersin neler var neler. Ben sade oğlumun büyümesini bekliyorum ondan sonra iş bulup boşancam
karamelek21 firdevskartal neden omrunu heba ediyorsun? Ben bir dk bile durmazdim boyle bir insanla, hem sana eziyet hem cocuguna yazik boyle bir ortamda buyuyor,suphe insani paranoya yapar
Oluyorumanlasana firdevskartal ailen yok mu destek olan kardeşin ya da el mahkum olmasa 1 dk durmayacağını tahmin ederim ama destek olan varsa durma derim
firdevskartal lgrth yok yok hiç kavga etmicem 🤣 ne hali varsa görsün sadece takip edip acaba bir şey görebilir miyim diye kanıt diye 😃
firdevskartal lgrth öyledir inşallah bakalım görcez 😀 nasıl geçti diye sorduğumda geçiştiriyorsa vardır bi bokluk 🤣
firdevskartal karamelek21 yok paranoya değilim. Ama şüphe ettiğim herşeyin %100ünü gördüm. O yüzden. Maalesef destek yok o yüzden mecbur bekliyorum oğluma asla yansıtmıyorum olayları eltimle yakaladığımda falan arka balkondan aileme verdim oğlumu öyle s*çtım ağızlarına
karamelek21 firdevskartal Allahim yardimcin olsun, ama sana bir baci tavsiyesi ömrünü bosa heba etme ne yap et biran once kurtulmaya bak,bebehin kucuk anliyorum lolay olmicak ama, biryerden baslaman lazim
Moonlight_ firdevskartal kocani eltinlemi yakaladin??? Ay yani onunda yengesi oluyor dimi normalde? Bu nasil bi mide ya hem erkekte hem kadinda utanmazlar
firdevskartal lgrth almaz bu ya. Yengesiyle fingideşenden ne beklersin. He beni geri kazanmayı istiyo ama yok yani bende bitti
lgrth firdevskartal hala iletişimleri var mı onlarla..içinde bir kere bittiyse gerisi zor zaten feraha çıkarsın inşallah en yakın zamanda
Eskobar firdevskartal eltinle kuma olmayı düşünmüyorsan bu konu seni alakadar etmez İmanı anlamadım aldatmasındanmı şüpheleniyorsun
Eskobar Eskobar delil toplamak gibi bişeydenmi bahsediyorsun acaba Öyleyse biterde birisiyle yemek yemesine bişey diyemezsin aldatmaya geçmiyor Aslında aldatmaya ne geçiyor onu bende bilmiyorum
firdevskartal Eskobar hala benle evli yalnız? Aldatmadır ki sen boşanma aç diyorum yanaşmıyor. Eltimle kuma olayı ne alaka anlamadım ben de? Sana normal geliyor herhalde bunlar
Eskobar firdevskartal evliliğinizi kağıt üstünde kaldı diye anlamıştım Yargı önünde delil olarak kullanamazsın bunu Normal gelmediği için tepkim zaten Sadece kıskançlık falanmı anlayamadım Delil toplamaksa amaç işler değişir Anladığım doğrumu yani sen dava açana kadar devamsınız
annekadin firdevskartal rabbim yardımcın olsun bacım tez zamanda da gönlünden gecenler olsun inşallah zor istemediğin biriyle bir evin içinde inşallah yalan yoktur.ne diyelim Allah görüyor allah sorsun ona senin de ve evladının hakkını