Kızlar selam baştan söyleyeyim çocuk için duruyorum bunun yanında çocuk sütten kesilsin işe girip boşancam ama şuan kalmam lazım istemeye istemeye de olsa neyse
Kısaca özet geçicem
Benim eşim uzman çavuş bizim tayin İzmir’e çıktı neyse evi tuttuk yerleştik. Neyse bir ara bize sizi aspaya restauranta götürcem (bilenler vardır belki çok videoları çıkıyor instagram da herşey sınırsız diye) bayraklıya o yer açılmış neyse bize araba varken gittik baktık içerisi dolu hatta dışarda bekleyen insanlar var beklemeyelim dedik. Bundan 15 gün sonra buna komutanlarında mesaj geliyor yani gruba atıyorlar. Neymiş tayin olanların yemeği varmış aspanya restauranta olcakmış? Bornovadan bayraklıya kadar onca restaurant varken bunun bize söylediği ama gidemediğimiz restaurant olması beni şüphelendirdi. Tamam mesajı gördüm hatta Katılım eşsiz olcak yazıyor tamam da ne bileyim. Herşeyi kötü olunca 1 nokta dahi olsa yine şüphe oluyor içimde. Sizce abartıyom mu? Hem bir de belki burda bornova kışlasında eşi uzman olan vardır onlarda benim içime su serpebilir