mikoo saglikli bir dusunce yapisi deyil bu,abi kardeşten bahsediyorsun, bence bu konuda acil bir destek almalisin,yoksa kendi kendine dert sahibi olursun, etrafinada anlatma gulerler sana abi kardeş bunlar biraz kendine gel
Görümce
TombulHatun benim böyle şeylerden rahatsız olduğumu bildikleri hâlde benim bulunduğum ortam böyle şeylerle karşılaşmaktan sinir oluyorum
mikoo görümcen kac yasinda?
mikoo yani hoşlanmadığını eşine söyle o zaman dikkat etsin eşin yaptırmak istemediği sürece görümcen zorla yatırıp yapmaz ya
mikoo kardeşi yada ablası olduğu için hiçbi sorun olmazdı… sonuçta kardesler yani birbirlerine nefisleri uyanacak değil ya buna tepki vermem saçmalık olurdu. Ama görümceme gıcıksam bana hatalar vs yaptıysa genel olarak görümcemi görmeye tahammül edemezdim. İlla kocama masaj yaparken görmeme gerek yok dümdüz yolda bile görsem rahatsız olurdum çünkü sevmezdim..
avarel mesela şu haraketi kız kardeşimin yanında bile yapmam ben mahremiyet sınırlarım vardır kızımı emzirirken hep ayri odadaydk kızımın mahremiyet duygusu çok güzel ben hiç uyarmadm mesela şunu yapma diye ben dikkat ettiğim için kızıma da örnek oluyor 😃
TombulHatun eşim de görümcemde biliyor hoşlanmadığımı
mikoo bence abi kardes tamam yanlis anlasilma zaten olmaz ama ne bileyim ayip denen bisey var koca koca insanlar üstüne oturup masaj yapmasi falan kocan kardesinin önüne otursun yada kardesi illa üstüne oturmak zorunda degil bende cok abime masaj yaparim ama beline oturmam 🤷🏻♀️
Moonlight_ aynen öyle beline oturmak ne alaka önüne otursun öyle yapsın bana da saçma geldi.s.ss
Benbenimsenkimsin bencede ya illa farkli anlasilmasi gerekmiyor bana cok ayip gelir yani böyle seyler kücük cocuk degiller ki
- Düzenlendi
aynoluyonoluyo öyle demeyin haberlerde neler neler duyup görüyoruz öz babanın bile evladına nefsi kalkıyo abininkimi kardeşe kalkmıcak atalarımız boşuna dememişler bu devirde babana bile güvenmiyeceksin diye
mikoo Pardon ama normal misiniz ? Kardeşi o bende abimin beline çıkarım basarım kocaman sarılırım aşırı bir yakınlığım vardır abimle çünkü kanım canım herşeyim. Beni düşünmüyorlar yok sayıldığımı hissediyorum da ne demek? Gören de eltiniz kocanızın beline oturmuş zanneder. Tuhaf gerçekten :)
mikoo bende kardeşime masaj yaptım çok ama beline çıkmadım. Oyunlar oynar ederdik babam izin vermezdi kardeşim işten gelirdi kafasını dizime koyardı abla yoruldum başıma masaj yaparmısın diyordu da babam kızardı ablanın dizine niye yatıyorsun ayıp diye babam çok art niyetli pis nefisli biri. Ama gayet normal bi durum tabiki eşini görümceni bildikten sonra gayet normal böyle söylememin sebebi hayatta herşeyi görüyoruz.
Oluyorumanlasana dikkat edip etmemesi kendi insanlığı bana göre doğru mu tabii ki de değil ama bunun yanlış olduğunu dile getirmek bile bana çok iğrenç geliyor
avarel e bu da oha artik yuh 😬😬😬
Bahtsizbedevi_ aşkım tabi duyuyoruz görüyoruz orası okey haklısın ama hadi diyelim bu kadar düştüler, sanmıyorum ulu orta yerde olacak iş mi? Ki öyle bisey varsada hallerinden hareketinden belli olur. Ama ortada hiçbirşey yoksa kimse kimseye yanlış hareketini görmemişse görümcem kocamın sırtına cıkıp masaj yapıyor diye kendime dert edinmem bunu