duo çok iyi anlıyorum aynı malzemeden bizde de var

Moonlight_ şuan eşimle tartıştım. Diğer abisinin de durumu vardı . Onu da tartıştık . Uzaktayız yine ailemize karışıyorlar . Eşim şuan hepsiyle küsmüş. Senin yüzünden küstüm dedi . Boşanmayı bile düşünüyorum . Daha 2 aylık evliyiz ve burnumdan getirdiler

duo aaa neden ne oldu simdi birden hani oda tamam demisti birden ne oldu ya?

• duo bunu yanıtladı.

duo insanoğluna iyilik yaramaz canım malınızı üzerinize alın rahatınıza bakın madem ailesi çok iyiymiş neden küsüyorlar eşine

• duo bunu beğendi.

duo sizin adınıza sevindim 🌸

• duo bunu beğendi.

duo sorun hal oldumu simdi? Ay cok sevindim insallah bi daha yasanmaz canim🌸

• duo bunu yanıtladı.
      • duo bunu beğendi.

Moonlight_ abileriyle küstü. Annemi aramış . Konuşur musun diye . Annemi tanıyor . Araya girmez ve mantıklı konuşur . Annem sesi çok üzgün geliyordu dedi . Daha sonra bana özür mesajı attı . Kimse bana yardım etmedi ben de onlara etmeyeceğim haklısın dedi . Eylül de borçların hepsini alacağım dedi

duo ay hadi insallah canim umarim hersey gönlünüzce olur 🤲🏻❤️

• duo bunu beğendi.

duo evi abinden alsın senin üstüne yapsın. Bir de anlamadım asker diye ev neden eşinin üstüne olmuyor. Benimki uzman çavuş onun var evi şuan

• duo bunu yanıtladı.

duo kusura bakma küfür edicem y@rr@k yardım eder

• duo bunu yanıtladı.

duo senin yüzünden mi dedi. Vay pısırık vayyyy. Bu lafı ona yedirmişsindir umarım

• duo bunu yanıtladı.

firdevskartal etmezler zaten . O da bunu biliyor . Düğünde hiçbirisi yardım etmedi . Çöp poşetini dahi eşim aldı. Düğünü de kendisi yaptı . Para biriktirip

duo bence sizde bir yere veya birşeye borcunuz olduğunu söyleyin ve kirayı isteyin normal bir şekilde ver deseniz vermezler

• duo bunu beğendi.

duo aklıma boşanıp mal varlığının yarısına el koyman geldi😂