Çok sinirliyimm
Moonlight_ şuan eşimle tartıştım. Diğer abisinin de durumu vardı . Onu da tartıştık . Uzaktayız yine ailemize karışıyorlar . Eşim şuan hepsiyle küsmüş. Senin yüzünden küstüm dedi . Boşanmayı bile düşünüyorum . Daha 2 aylık evliyiz ve burnumdan getirdiler
duo aaa neden ne oldu simdi birden hani oda tamam demisti birden ne oldu ya?
Moonlight_ bazı sorunlar vardı ailesiyle ama hallettik şükür
duo sorun hal oldumu simdi? Ay cok sevindim insallah bi daha yasanmaz canim🌸
Moonlight_ abileriyle küstü. Annemi aramış . Konuşur musun diye . Annemi tanıyor . Araya girmez ve mantıklı konuşur . Annem sesi çok üzgün geliyordu dedi . Daha sonra bana özür mesajı attı . Kimse bana yardım etmedi ben de onlara etmeyeceğim haklısın dedi . Eylül de borçların hepsini alacağım dedi
duo ay hadi insallah canim umarim hersey gönlünüzce olur 🤲🏻❤️
- Düzenlendi
duo evi abinden alsın senin üstüne yapsın. Bir de anlamadım asker diye ev neden eşinin üstüne olmuyor. Benimki uzman çavuş onun var evi şuan
duo kusura bakma küfür edicem y@rr@k yardım eder
duo senin yüzünden mi dedi. Vay pısırık vayyyy. Bu lafı ona yedirmişsindir umarım
duo e hadi inşallah
firdevskartal tsk kontrol ediyor sonra sıkıntı çıkıyor demişti anlamadım
firdevskartal etmezler zaten . O da bunu biliyor . Düğünde hiçbirisi yardım etmedi . Çöp poşetini dahi eşim aldı. Düğünü de kendisi yaptı . Para biriktirip
firdevskartal tabii ki böyle diyince bağırıp telefonu kapattım . Dinlemedim bile
duo Allah Allah
duo iyi yapmışsın