2minnosannesi biz 3 milyona girdik ödemelerimiz daha az siz neden fazla hizmet bedeli flan ödüyorsunuz. Biz 3 milyona 255 bin₺ katılım ücreti aldılar 100bin₺ peşin çekmişler diğeri kalmışto
KATILIM EV (yardım)
maco_44 emin evime baktınız mı orası daha uygun gibi geliyor hep
HurremSultan yaa orası peşinat istiyordu bizde peşinat yok. Zaten aklıma yatma 3 yıl sonra elime geçen para para olmicak ki
maco_44 bizim alış ayımız temmuz çünkü 4 ay sonrası çıkması içindi sanırım
2minnosannesi siz araba için mi girdiniz cunki 1.200 bı e ev yok
maco_44 bende istiyorum ama bakalım ya lojman hakkımızı da kullansaydik
HurremSultan evet araba için girdik de çok zor ödemesi falan
Siz kuraya katılacaksın bildiğim kadarıyla en geç 3 yıl diyorlar. Yani bu para 5.ayda da gelebilir
maco_44 Ben çıkmazdım. Sonuçta 3 sene sonra 3 milyon biriktiremeceğiz.
Ama para istediğiniz evi aldirmasa da mali bir destek olacak. En kötü üzerine biraz daha ekleyip ya da kredi çekip yine bir ev sahibi olursunuz. 3 milyon bence 3 sene sonra da azimsanacak bir para olmayacak. Vee 1.5 sene sonra daha rahat ödersiniz geliriniz arttıkça.
- Düzenlendi
maco_44 zamanla ödeme tutarınız artacak diye biliyorum 3 yıl boyunca aynı parayı ödemiyorsunuz baya zor olur onun yerine her ay gram alsın veya faiz haram bazı insanlar önemsiyor bazıları önemsemiyor siz hangi düşüncedesiniz bilmiyorum ama farklı yatırımlarda bulunabilir elinizdeki parayı bankada veya nakit tutmayın deger kazanacak bişeyler yapın
2minnosannesi bize 39 ay dendi ama sıkıntı gübü
HurremSultan yaa insan evim olsa diyo. 20 bin epeski bir evde otuyoruz zoruma gidiyo artık. Kışın götümüz donuyo doğalgaz yok. Yazın sinekten uyuyamıyoz klima sabah akaşm insanın evi olsa en güzeliyle
ooopitipiti kiramızda var ama. Krediye karşıyoz günahına girmek istemşyoruz yoksa ilk evlendigmizde çekebilirdik. Bilmiyom ya salı günü iptal etmeyi düşüniyoruz
Meraktan faiz haram yoksa ilk evdendigimiz ay çekebilirdik. Bunu neden istemiyorum adam benim paramı 3 yıl kullanıyo aslında eşimin işi iyi bende çalışıyorum çok şükür. Dedik her ayn3 tane tüm alsak 2.5 yıl sonra 2.5 milyony geçer olmazsa eski bir daire alıp yenileyecegiz. Abim öyle yaptı eski ev aldı 7 yıl önce evlendiginde de sıfır daire misali baştan yaptırdı mis gibi oturuyo. Çok şükür aldım diyo
maco_44 siz kurali olana mi girdiniz
2minnosannesi evet aöa iptal ettik