forumgurmesi idgf sıkıntılı işlere girmişsin madem değer veriyorsun niye yaptın ki doktora git bak bir çözümü bulunur
Sutlucikolati idgf canım bu kadar onem veriyorsan ya dikkatli olucaksin ya da yapmicaksin benim anlamadigim sen klitorisle oynamadin mi? Vajinana mi soktun parmağını? Dis dudaklarla nasil mast. Yapicaksin? Sadece klitorisle oynadiysan vajinaya dogru ilerlemediysen bisey olmamistir ama vajinaya da ellediyse bir ihtimal bozulmus olabilir zaten o kanda pembemsi oluyor git bi doktora baktir
lgrth Sutlucikolati anlamadigim sen klitorisle oynamadin mi? Vajinana mi soktun parmağını? Dis dudaklarla nasil mast. Yapicaksin? Ben de aynı konuyu anlamadım..
kurabiyevarsimitvar Bu kadar takmanın sebebi müstakbel eşinin yapısı olabilir mi? Kanamasa sana inanmayacağını mı düşünüyorsun? Öyleyse başta kendisine her kadının zarının kanamadığını anlat. Arkadaşların da dediği gibi doktora görün anlarsa bir tek o anlar.
elifdedimbededim idgf aşko kızlık zarı çentikli kenarları oraya uzanman imkansız ya. Kanaması da zedelenmiştir. Hemen git göster doltora daha seni nerde görecek doktor düştüm kanadı de bişey oldu sandım de
hayatsevinceguzell elifdedimbededim Doktora gerçeği söyleyebilir doktor hiçbir hastası hakkında orda burda boş konuşmaz deşifre etmez heleki gerçek kimliğiyle
Cicekliperde idgf canım doktora git için rahat etsin. Yoksa sürekli düşünüp durursun. İlk kez mi yaptın? Yani vajinana niye yaptın anlamadım
blondee idgf Tahriş olmuştur. Ayrıca her kadından kan gelecek diye bir kaide de yok. Bu kadar önem veriyorsan mastürbasyonda yapma canım. Ya da kimseye verecek hesabın olmasın.
minex idgf kızlık zarı parmağınla kanayacak birşey degıl, ilk gerdek gecesınde bıle o kadar zorlanıyorsun öyle oluyor parmakla nasıl olsun tırnağınla ıcerden bı yere zedelemişsindir imkansız yoksa , ama yınede Emın olmak ıcın hastaneye gıdebılırsın
Bahtsizbedevi_ idgf bacım madem böyle çok takıyorsun kafana neden yapıyorsun hadi mast yapmaya yapıyosun vajinanın içine niye sokuyorsun parmağını anlamıyorum bukadar takıntılıysan ince detaylıysan yapma yapıyosanda dikkatli yap