Moonlight_ aynoluyonoluyo 2 yasinda cocuk aksama kadar sirf mamaylami besleniyor yani ? Valla daha cok yakinir daha büyük dertler onu bekliyor cünkü o cocuk asiri yeme bozuklugu olan bi cocuk olacak her yemegi yemicek hatta zor yemek yicek bence daha cok yakinir asiri zayif diye resmen cocuga üzüldüm ya … bosver sende konusma onunla dogrular agir gelmis lütfen oda bi zahmet annelik görevini yerine getirip g.tünü kaldirip cocuguna yemek hazirlasin
aynoluyonoluyo Moonlight_ evet bende şaşırdım ama yinede kötü bisey demedim ben cocuguma 3 öğün yemek hazırlıyorum diye kadın resmen benle tartıştı inanılır gibi değil bu çocukların tam gelişme zamanları tabi her öğün yemek yicek ara öğün yapacak mamasınıda içecek bunun birde ilerisi var dediğiniz gibi yeme bozukluğuna kadar gider bu mevzu. Tepkisi çok saçmaydı sen mutfaktan çıkma süper anne seni dedi beni zorbaladı resmen.. hayır benden fikir isteyen sensin ne yediriyorsun diye soran sensin cevap verince tartışma çıkaran da sensin anlamıyorum.. birdaha asla görüşmeyeceğim
elifdedimbededim aynoluyonoluyo benim kızım 10 aylık 3 ana öğün veriyorum bir iki kşık yiyor ama teklif ediyorum. 2 yaş için çok az. Bence siz ona yazın samşmiyseniz en azından kendinizi anlatın sonra konuşmazsa konuşmasın. Yani sanki nispet yapmışsınız gibi anlamış. Herkesin çocuğu kendine ben karışmam sen yanlış anladınn de. Ama yine de sen bilirsin de konuşmasın
aynoluyonoluyo elifdedimbededim tabiki çok az benim oğlum 18 aylık günde ara öğünle birlikte 4 defa yemrk hazırlıyorum hepsini yiyor mu hayır yemiyor ama teklif ediyorum oyun kurarak yedirmeye çalışıyorum bir şekikde üç beş lokmada olsa yiyor.. reflüsü var arada bir tutuyor o gün hiçbişey yemek istemiyor mesela yada versemde çıkarıyor o günü bizde mamayla idare ediyoruz midesi biraz dinlensin diye ama akşam normal bizimle yiyor.. ben kendime bile hazırlamıyorum diye çocuga da hazırlamamak yani ne bileyim neden doğurdun o zaman madem bu kadar üşengeçsin yapma cocuk otur yat bak keyfine.. beni kalkar kalkmaz silmiş sosyal medyadan telefondan felan ne hali varsa görsün asla yazmam da konuşmam da aslada nispet yapmadım zaten olması gerekeni söyledim o yanlış anladıysa kendisi bilir canım 🫶🏻
Moonlight_ aynoluyonoluyo birak ya kendi utancini seninle zorbalayarak örtmeye calismis yol ver gitsin sinir oldum bende 🙄
burjuva Arkadaşım mı diyorsunuz hala böyle bir insana lütfen arkadaş olurken biraz seçici davranın davranışları hiç normal değil belli ki ruh hastası İki yaşında çocuğun 10 kg olması da hiç normal değil benim oğlum sekiz aylık 11 kg bidaha görüşme sakın
papatyamsigibi burjuva 2 yaşında oğlum 11 kg. Aşırı aktif bir çocuk ve dengeli sağlıklı kilo alıyor. Sebzesinden etinden meyvesinden bütün takviyeleri alır yer ama kilo almıyor çokta sağlıklı her çocuk zayıf olunca sağlıksız olmuyor. Ha bakmamış annesi orası ayrı bir çocuk mamayşa günü geçiremez ama zayıf çocuklara da sağlıksız gözüyle bakmayalım lütfen genetik faktörler var.
firdevskartal aynoluyonoluyo bence o kavga çıkarmak istemiş eften püften sebep bulmuş. Direkt uzaklaş.
Moonlight_ papatyamsigibi orasi öyle tabi beslenip o sekilde olanlar farkli cünkü hareketliler benim büyük oglumda 9 yasina girecek daha yeni yeni poposu bacaklari belirginlesmeye basladi cok zayif kemikleri gözüküyor resmen 🤣🤣🤣🤣
burjuva papatyamsigibi ben sağlıksız demedim normal değil dedim ama benim de oğlum var 8 yaşında 25 kilo şu an kilosu hiç normal değil (aşırı zayıf) ama bağışıklığı çok güçlü
papatyamsigibi Moonlight_ kaynanam bile diyor yani bu kadar koşturmaya iyi bile kilosu. Ama babası zayıf dedesi zayıf ben zaten 26 yaşına kadar 50 kiloyu bile görememiş insanım 😂 ama dışardan bakılınca zayıflığı sağlıksız kilolu çocugu sağlıklı olarak algılıyorlar.
Moonlight_ papatyamsigibi eee anne baba zayif mis zaten😂 tam tersi kilolu cocuklar sagliksiz bir sürü saglik sorunlar cikiyor ilerde.. benim doktorumda diyor cocuk dedigin zayif olmali yani yeterli ve dengeli beslenmeli.. bizim insaniniz tombik tombik olsun istiyor ama sonradanda o cocuklara malesef diyet uygulaniyor
papatyamsigibi Moonlight_ aynen doktorların dediği sağlıklı gördükleri kara kuru bir çocuk yani anlamı kara d vitamini almış çocuk kuru da zayıf ama uzun çocuk boyuna giden çocuk 😂 şükür benim çocuk kara kuru 😂😂😂
Moonlight_ papatyamsigibi 🤣🤣🤣🤣 benimkile okadar kara degil d vit takviye veriyorum bizim burda günes cok olmadigindan🤣
papatyamsigibi Moonlight_ sezonluk yerdeyim şekerim dışarı çık erirsin 😂 normalde çocugum beyaz tenli ama bir karardı hele ensesi bildigin ırk değiştirdi 😂
papatyamsigibi burjuva bağışıklığı güçlüyse ve yemesi içmesi iyiyse varsın zayıf olsun. Çocukken bana da herkes safinaz derdi ama sağlıklıydım her spor dalını yaptım sadece çok zayıftım anormallik yoktu. Sende anormal olarak bakma. Örneğin kardeşim herşeyi seçerdi yemezdi zayıf bir çocuktu şimdi de yemesin diye önünden alıyoruz
Moonlight_ papatyamsigibi hahaha ay bizim burda bi öyle bi böyle ya o yüzden o sansimiz yok anca türkiyede güneslenebiliyoruz yada günesimiz oldugu gün balkonda🤣🤣🤣🤣
burjuva papatyamsigibi ne biliyim bana az geldi kilosu az da zaten ama kadın yemek yapmıyormuş belki yapsa kilo alacak . Mesela benim oğlum gerçekten yemiyor dünyanın en iyi yemeği de olsa yemiyor çünkü gerçekten babası gibi iştahsız .Başka çocukların ölüp bittiği abur çubukların yüzüne bile bakmıyor siz düşünün
papatyamsigibi Moonlight_ evet avusturya da mesela akrabalar var yazın burada 15 gün sıcagın güneşin tadını çıkarıyorlar özellikle denizin. 4mevsimi yaşayan mükemmel bir ülkeyiz ama bitik bi haldeyiz ne üzücü