hayatsevinceguzell düşünmen yeter canım sağol zaten benim bu sene deniz göreceğim en fazla üç beş günüm var benimkiler beni götürür 😂
Haşeme önerisi
lgrth haklısın canım seneye artık
Zamansiz_ canim sheinde baktinmi hem cok uygun hemde cesit cok, bizde tatile Allah izin verirse fethiyeye gidecez, bnde arayistayim,banada fikir olsun☺️
hayatsevinceguzell inşallah🌸
- Düzenlendi
Zamansiz_ 2 sebedir kullanıyorum çıktıgım an 20 dk içinde kuruyor kahijap instagramdan aldım
Zamansiz_ asla yapılma yok çok güzel yeni modelleri de çıkmış kusenimde remsadan almıştı hem yapıştı hem asla kurumadı gitti tekrar sipariş verdi aldıgım yerden aldı ama alt tarafı tayt gibi ben pantolon kısmını geniş almıştım
Oluyorumanlasana yaa cok sagol sen kendın kullanıyorsun degilmi
hayatsevinceguzell soraydin iyiydi🥲😂
TombulHatun bakicam cicegim cok sagoll❤️
TombulHatun anam cok desenliiig🥲😂
karamelek21 aldim bitane yaa cok yapisiyor meme bolumude cok cok dar tam karar verdikten sonra al iadesi yokmus burkilerin🥲
elifdedimbededim 20 dk cok yaa hani cikar cikmaz ilk su gidince hemen yapismasin istiorum🥲
elifdedimbededim ha iste bak bi cok iyi yapismamasi
Zamansiz_ evet cnm
Zamansiz_ kız tamamen diyorum üstü direk kuruyor ama alt tarafı üstü tunik ya birwz zaman alıyo lafın gelişi 20 dedğm ama inan pişman olmazsın gir yorumlerı oku anlıcaksın aşko kahijabonline
Zamansiz_ benm şuan kullandklarm da desenli ben renkli şeyler sevwrim de bunun tayt rengi deseni hoşuma gitmedi 😂
elifdedimbededim tamam simdi net anladim pantolon o kadar onemli degil ya ust uzun ve hemen kuruyorsa
TombulHatun sana hersey yakisir cicegim😍😍🌸