LiTeraRy Birbeyazorkide asla oyle scma adetleri ne kaynanam ne kendi tarafim yapmaz yapmadilarda yapmak isteselerde yaptirmazdim.. ALLAHA sukur oyle bir ailede ne yetistirildim nede oyle bir aileye gelin gittim bu tamamen kadina ve kadinin bedenine saygisizliktir bana gore. Kimse benim kapinda kendimi kanitlamam icin bekleyemez cunku onlara kanitlamam gereken birsey yok ben kendimi biliyorum esim beni biliyor ve boyle bir saygisizligi asla yaptirmazdi bana yaptiranlarida anlamiyorum kanimida sildim peceteye attim klozete cektim sifonu ustunee bukadar..
Birbeyazorkide Olivetti tabi bende müsaade etmezdim herhalde ama müsaade edenleride anliyorum. Karsi gelirsen acaba bakire degilmide kabul etmiyor diye konusmalar cikar. Elalem izin versede kendi kararlarimizi kendimiz verebilsek 🙇🏻♀️
Alya34 Birbeyazorkide Ay çok saçma ya kime neyi göstermk zorundyz yahu ben kaçarak evlendim hiv iyle bişey yaşamdm zaten bzm taraflarda yok
Baybymom Birbeyazorkide bizdede öyle birşey olmadı ama cadı kaynanam eşime sormuş kız miydi diye 😤 eşimde bı o işi düğünden önce hallettik demiş 😂 kal gelmiş çarşaf ve yenge adetini çok yanlış buluyorum yarın öbür gün kızımın murvetini görmek nasip olursa böyle birşey en baştan konusucam kimsenin benim kızımın kızlığını gururunu sorgulayamaz .
Birbeyazorkide Baybymom aynen öyle hem birinin kiz olup olmadigina bakireligi karar vermez. Hersey bundan ibaret degil.
Meryemali Bende ilk gece kan gelmedi mesela biri bekleseydi yanmistim 🙈 ama evlenmeden one asla kimseyle beraber olmadim
Birbeyazorkide Panda haya diye birsey var gercekten bu tür özel konularin milletin agzinda yer almasi bile utanc verici
Sonsuz_ Birbeyazorkide Belki inanmayacaksın Ben çarşaf olayını bilmiyordum evlendiğimde biz evde tek başına Aydık evvelsi gün geldiler eşim oldu dedi millete yani arıyorlar bekliyorlar Bir de ama olmamıştı Ben korkmuştum zorlandım sonra çarşafı istedi Bir şey olmadı mı dediler ben o zaman anladım olayı peçeteyle sildim çöpe attım dedim ne kadar utanç verici bir şey 1 hafta sonra kan geldi Ben de çöpün dibine koydum ki görsün
Zeynep_ Panda Ay bizdede o adet oldu.Ben çok korkguğum için yapamadık tam 3 saat odadan çıkmadık ve eşimin anesigil yenge falanda dşarda beklediği için eşim kolunu kesti ve kanı çarşafa döküldü.Eşim tabikide bana güveniyordu.Evlendiğimizden tam 1 hafta sonra ilişkiye girebildik.O zaman kan gelmişti.Bencede gereksiz bir şey.
Panda Zeynep_ Hemde çok gereksiz bişey.İnşAllah Allah nasip ederse ben yaptırtmam öyle bişey oğluma.Eşi biliyo zaten o bilsin yeter.
Naberbenz Başlarım adete ya edepsizlik resmen adet olsada asla böyle bişey yaptırmam bizde düğünden sonra damat gelin rahatsız edilmez
Pembekoala_ Birbeyazorkide asla müsade etmem ve etmedimde😌eşimin halası dedi bizde girin gerdeğe eşimle biz hiç istemedik baş başa otele gittik🥰 benım eşimde asla sevmez ve bu iş erkekte bitiyor diye düşünüyorum. Eşim herkese sadece ben bilsem yeter kime ne dedi ve validemde allah var öyle cahilce şeyleri gelinime yaptırmam dedi🙆♀️
_perio_ Panda mende yazacaqdım az gel oxuyaq oda burdasan😂 yenı yenge başa salırda herweyı meselen men bunu 2gun evvel oyrendım kı perdr yırtılanda tez ayağa durmalısan kı qan gerı getmesın gelsın oturmalısan yenı duzdu yenge vaxt zad qoyur ama ele oğlanlar varkı sevdıyınden zad elın kesırde duzdu bu zamanedr yoxdu ama mamauwağları varda😂 menım fıkrım odukı yengesız ıs olmaz hem hamıya namusunu subut edersen hemde herseyı başa salar ama mrn ele edecem kı mehlede zada heyetdr zada fıtlansın ıw kutaranda yazarıq gelet belke ses zad cıxartdıq😂 yenı ureım eslınde mence yenge oğlan evınden olsaydı ela olardı nıe cunkı esas oğlan evıdıdr onların ağzın bağladn fso qız evı senı tanıyır ve senen emındılerdr 😂kdckfl yazamadım ama bezı qohumlar varkı bebeklerıne soxasan gelek😂
Panda _perio_ 😏Ay qız yengə nədiyə valla biyabırçılığdı onsuzda yengə qız evindən olsada o qanı oğlan evinə göstərir ki ala soxun gözünüzə bakirə idi😒🤦♀️Bizdə yengə qapıda durmamışdı o biri otağda idilər bizdə iş bitdikdə yoldaşım çıxdı yengə gəldi içəri.Bıyabırçılıqdı həqiqətən olmasa daha yaxşıdı yengə.Oturublar gözlüyürlər ki gəlinlə bəy əlaqəyə girəcək qan gələcəy nəm nə bular baxacağ.Ağlıma gəldikcə dəli oluram ey.Valla mən istəməzdim yengə sadəcə istərdim yoldaşım və mən olam.
Selale _perio_ bunu mende ewitmiwdim.hetda bizim gonwunun gizi bilmiyib, onu yengede hecne demiyib,yoldawi gorub gan gelmir,nece deyim bilmirem🙈iwini artg eliyibde giz yazig xesdexalag olmuwdu tikiw falan duwumuwdu🥴
-bigitya- Birbeyazorkide 😁😁😁 biz de de bekleyen yoktu ama benden aşırı kan gelince bi gururla sildim çarşafa ama deli gibi de aglıyorum bişeh oldu sandım çok gelince görümcemi aradım uykudan uyandırıp o da agladıgımı duyunca geldi gösterdim beni sakinleştirdi bunu bana göstermene gerek yok eşinle senşn aranda dedi sıcak çay koydu içirdi gitti 😁