Sonsuz_ Birbeyazorkide Belki inanmayacaksın Ben çarşaf olayını bilmiyordum evlendiğimde biz evde tek başına Aydık evvelsi gün geldiler eşim oldu dedi millete yani arıyorlar bekliyorlar Bir de ama olmamıştı Ben korkmuştum zorlandım sonra çarşafı istedi Bir şey olmadı mı dediler ben o zaman anladım olayı peçeteyle sildim çöpe attım dedim ne kadar utanç verici bir şey 1 hafta sonra kan geldi Ben de çöpün dibine koydum ki görsün
Zeynep_ Panda Ay bizdede o adet oldu.Ben çok korkguğum için yapamadık tam 3 saat odadan çıkmadık ve eşimin anesigil yenge falanda dşarda beklediği için eşim kolunu kesti ve kanı çarşafa döküldü.Eşim tabikide bana güveniyordu.Evlendiğimizden tam 1 hafta sonra ilişkiye girebildik.O zaman kan gelmişti.Bencede gereksiz bir şey.
Panda Zeynep_ Hemde çok gereksiz bişey.İnşAllah Allah nasip ederse ben yaptırtmam öyle bişey oğluma.Eşi biliyo zaten o bilsin yeter.
Naberbenz Başlarım adete ya edepsizlik resmen adet olsada asla böyle bişey yaptırmam bizde düğünden sonra damat gelin rahatsız edilmez
Pembekoala_ Birbeyazorkide asla müsade etmem ve etmedimde😌eşimin halası dedi bizde girin gerdeğe eşimle biz hiç istemedik baş başa otele gittik🥰 benım eşimde asla sevmez ve bu iş erkekte bitiyor diye düşünüyorum. Eşim herkese sadece ben bilsem yeter kime ne dedi ve validemde allah var öyle cahilce şeyleri gelinime yaptırmam dedi🙆♀️
_perio_ Panda mende yazacaqdım az gel oxuyaq oda burdasan😂 yenı yenge başa salırda herweyı meselen men bunu 2gun evvel oyrendım kı perdr yırtılanda tez ayağa durmalısan kı qan gerı getmesın gelsın oturmalısan yenı duzdu yenge vaxt zad qoyur ama ele oğlanlar varkı sevdıyınden zad elın kesırde duzdu bu zamanedr yoxdu ama mamauwağları varda😂 menım fıkrım odukı yengesız ıs olmaz hem hamıya namusunu subut edersen hemde herseyı başa salar ama mrn ele edecem kı mehlede zada heyetdr zada fıtlansın ıw kutaranda yazarıq gelet belke ses zad cıxartdıq😂 yenı ureım eslınde mence yenge oğlan evınden olsaydı ela olardı nıe cunkı esas oğlan evıdıdr onların ağzın bağladn fso qız evı senı tanıyır ve senen emındılerdr 😂kdckfl yazamadım ama bezı qohumlar varkı bebeklerıne soxasan gelek😂
Panda _perio_ 😏Ay qız yengə nədiyə valla biyabırçılığdı onsuzda yengə qız evindən olsada o qanı oğlan evinə göstərir ki ala soxun gözünüzə bakirə idi😒🤦♀️Bizdə yengə qapıda durmamışdı o biri otağda idilər bizdə iş bitdikdə yoldaşım çıxdı yengə gəldi içəri.Bıyabırçılıqdı həqiqətən olmasa daha yaxşıdı yengə.Oturublar gözlüyürlər ki gəlinlə bəy əlaqəyə girəcək qan gələcəy nəm nə bular baxacağ.Ağlıma gəldikcə dəli oluram ey.Valla mən istəməzdim yengə sadəcə istərdim yoldaşım və mən olam.
Selale _perio_ bunu mende ewitmiwdim.hetda bizim gonwunun gizi bilmiyib, onu yengede hecne demiyib,yoldawi gorub gan gelmir,nece deyim bilmirem🙈iwini artg eliyibde giz yazig xesdexalag olmuwdu tikiw falan duwumuwdu🥴
-bigitya- Birbeyazorkide 😁😁😁 biz de de bekleyen yoktu ama benden aşırı kan gelince bi gururla sildim çarşafa ama deli gibi de aglıyorum bişeh oldu sandım çok gelince görümcemi aradım uykudan uyandırıp o da agladıgımı duyunca geldi gösterdim beni sakinleştirdi bunu bana göstermene gerek yok eşinle senşn aranda dedi sıcak çay koydu içirdi gitti 😁
Vidovida _perio_ ciddi sualdi bu yenge neye komek edir? hemise maragli gelib mene. etrafli izah elesez sevinerem
Mtlukadn _perio_ yengeyi de alsınlar içeri detaylı yardımcı olsun vari tövbe tövbe ya manyak misiniz nesiniz
_perio_ Vidovida başa salırda meni kecen defe heç bu yaşıma kımı bılmırdım ama böyük lazımdı ki başa salsın bılmedıyım weylerı keçen sefer oyrendım
Mtlukadn Birbeyazorkide kapıda anasının yengesinin beklemesine musade edecek olan adamın yüzüne tükürürüm o odada ellerine de kali çarşaf değil boşanma dilekçesini tutuşturur kendi oğullarının vakit olduğundan eminler miymiş ki benim bekaretimi sorgulayacak hadsizler. Onlar kim ki ben bakire miyim değil miyim öğrenecek bilecekler onlara ne acaba
Birbeyazorkide Mtlukadn feminist damarina bastim herhalde hahah ama cok haklisin bir kizin namusunu nekadar önemsiyorsan erkegininkisinide öyle önemsemeleri gerekiyor cidden akil alacak gibi degil 🤦🏽♀️