Rouge Uzaktan bir akrabam evlendi bide evlendigi adama almanyada dogmus büyümüş alman gibi diyorlardı görücü usulü evlendiler gerdek gecesi annesi gelmiş damadın gorumcesiyle tutturmus gorucem diye kanı kızda kızmıs asla diye kayinvalidesi sacını falan cekip dövmüştü kızı boşandılar o gece annesinin evine gitti birdaha da görüşmediler asırı sacma bisey biz kadınlar kimseye kendimizi ispatlamak zorunda degiliz
_perio_ Selale menede yaxınımız var o deyipe yoxsa bilmirdim demek ki, yenge lazımlı bışeydi ilk defedi onan eşitdim ki, giren kimi oturmalısan ki, qan geri qayıtmaya
hatun123 ben de kimse beklemedi ama kaynanam gilin yatak odası benim yatak odanın altındaydı baya ses olmuştu ben bağırdım falan sonra kaynanam kocama demişki biraz sessiz olun oğlum kadını yıpratma sesiniz çok geliyir ona göre yapın demiş ben 3 gün kaynanama bakamadım utancimdan ben olsaydım hiç bisey demezdim ilk defa oluyordu gayet normal derdim ağzımı bile acmazdim
Birbeyazorkide hatun123 öyle de denilmez ki 🙊 en azindan kapida bekleyen bi yengen yoktu bu yanindan bakalim ☺️
Panda _perio_ Tullanasan bele adete adamin lap eti tokulur😏Omurde bi defe olan weydi onuda ortuya yengeni soxaraq zibil eliyib qoyullar ora🤦♀️
_perio_ Selale ay bacı qo danışsınlar o ağızkı mılletde var ha sandığada qoysan eyni zibildiler gedip ne diyecekler diyeceyker ki qız çıxdı namusu yerinde qeyreti yerinde fsoda a bacı😂❤
_perio_ Panda ay allah oldumde day😂😂😂 ay bacı oğlanıda yenge başa salmır ki😂😂😂😂 oğlanında yaxın oğlalar başa salırda