she esmer333 ben iki hamimlegimde de bu şekil kaldım adetten hemen sonra hata birinde adet bitti birliktelik oldu ve eşim bir ay yoktu tabi ikiside isteyerek yani kaza fln değil bence her zaman ihtimal var
lgrth esmer333 evet öyle kaldım tek ilişki doğurdum bile esmer333 erken yumurtlama olmuş olabilir ayrıca spermlerin canlılık süresi de var olacağı varsa kavuşur
Bahtsizbedevi_ esmer333 ben hamileliklerimi bu şekilde kalmıştım adetten hemen sonra ilişki oldu hemen tutmuştu oyüzden artık adetim bitince bi kaç gün daha bekleyip öyle birliktelik oluyo
esmer333 Bahtsizbedevi_ yani yumurtlama olmuyor ya adetin bittigi gun benmde aklma takildi ,demek şansa
Bahtsizbedevi_ esmer333 canım erken döllenme oluyo spermler 72 saat canlı kalıyo içerde yani adetten hemen sonra hamile kalma ihtimali var
kaardelen esmer333 Oğlum 3 yaşına girecek normal de korunuyoruz ilk defa 1 ay önce içime boşalmak istedi eşim. En sevdiği şeylerden birisi olduğu için kırmadım 2 senenin ardından hatta üç de diyebiliriz. Allahtan dün regl oldum yoksa bende korkuyordum açıkçası. Adetimin hemen bittiği gün olmuştu bu durum hamile kalmam rahatlığı vardı üstümde ama tutunca tutuyormuş. Kalan çok yakınım var.
esmer333 Meraktan hadi yaaa sasrdik vala normalda ozaman yumurtlama olmuyor diye biliyorum demekki olablyorda