anonim9 Moonlight_ brokoli yaptığım zaman midem bulandiginda birkaç saat sonra daha fazla yiyorum ahshdhdhdhd
hzrn1 anonim9 Forex5 için iyi bir güvenilir satıcı bulursan kesinlikle dene gerçekten etkili yani güvenilir dediğim özellikle tarihini sor şuan ki tarihle arası yakın olsun beklemiş ürünler hem ucu olur hem etkisini kaybeder
anonim9 Moonlight_ türk kahvesini sevmiyorum ya geçenlerde yine bı yerde okudum kahvenin içine kakao ya da tarçın atanlar varmış. Tadı güzelleşiyor mu acaba 😅😅😅
Moonlight_ anonim9 ben genelde filtre espresso iciyorum tarcinli ben begenmedim ama metabolizmayi hizlandirdigi icin tarcinli kahve icmistim hep😅
basak23 anonim9 aşko sen muhtemelen kendini aç bırakan türde bi diyet yapıyorsun o yüzden sürekli canın bişey istiyor
anonim9 basak23 hayır canım ben direkt diyet yapamıyorum bence 😂😂😂😂 odaklanamiyorum bir türlü her gün mutlaka diyetimi etkileyecek bişe çıkıyor. İrade ahh iradeee. Kendimi de nasıl biliyorum 😂
anonim9 Moonlight_ nasıl yapiuosun pişirirken mi tarçın ekliyorsun piştikten sonra mi ve ne kadar 😂 deneyim bı ara