• Düzenlendi

Kızlar eşimi bir kadından görüntülü show alırken yakaladım o kadını şikayet etsem hapise girer mi show yaptığı için ibana eşimin parasını aldığı için ne yapacağımı bilmiyorum ama o kadının ceza almasını isterim

bihterr kocana değil de kadına neden kızıyorsun…. Erkektir yapar diyenlerden misin. Hiç bir şey yapamazsın o kadının işi o. Asıl o salak kocan bakmasaymış

firdevskartal evet haklısın zaten bunu yaptığı için annemlere geldim ama show yapmak hapis suçu değil mi yasal bişey mi bu

bihterr valla bi dene bakalım ama sanmam yani bi işlem uygulancağı. Şikayet üzerine gitmiyor polis. Yayın yaparken basılması lazım sanırım

bihterr kocana ne ceza kesicen..kadın belki habersiz evli olduğundan onun suçu ne belli ki öyle kazanç sağlıyor kocanda evli olduğu halde bilerek açmış bakmış para yollamış

lgrth böyle kazanç sağlıyor ama yaptığı suç değil mi kadının böyle erkekleri kullanıyorlar ama bunun suçu olmali bence

bihterr kusura bakma ama önce eşine evli bir adama ceza verceksin sonuçta o kız bekar he belki de eşin evli olduğunu söylemedi. Söylese kız kabul etmezdi bile

bihterr evet kadınının yaptığı dinen suç ama yasal olarak suç mu bilmem ama sanmıyorum ortalıkta gezen sanalsex yapan o kadar kişi var ki yapsalardı onlara yaparlardı erkeklerde akıl olsa kanmazlar zaten bi g*t uğruna yuvalarını yıkıyorlar sen kadına dava açmayı bırak eşine zina davası aç

bihterr
              Peki delil olarak ne sunmayı düşünüyorsunuz dediğiniz gibi eşinizin IBAN’ı kullanılmış yani şahsınıza dair hiç bir gerekçe yok ve eşiniz silah zoru ile yapmamıştır bu aymazlığı.
              Elinizde IBAN’dan giden paranın dekontu varsa bu dekontla eşinize dava açabilir ve çok rahat bosayabilirsiniz evimizin ve varsa evladımızın rızkını dışarıdaki kadınlara savuruyor diye güzel bir gerekçeniz olur nafaka vermemek içinde kaçmak gibi bir lüksü olmaz sağlam bir avukat ile düzenli nafakayada bağlarsınız…🙏🏻

bihterr erkekleri kullanıyorlar mı😂 akılları uçkurundan başka birşeye çalışmayan adamlarn suçu yok da kadın mı onları kullanıyo oluyo, adam olsunlar eşlerine sadık olsun kendilerini kullandırtmasnlar o zaman

bihterr onun ki suç mu bilmem ama erkeği niye kullansınlar erkeğin aklı nerde

uzmanprf eski postlara baktım kadın zaten boşanmış hangi kocasından bahsediyor anlamadım eski kocası ise hiçbirsey alamaz

momd bende baktim Martta bosanmis sonra tekrarmi evlenmis yada eski bosandigi adamdan mi bahsediyor? Öyleyse zaten bosanmis adamin kendi tercihi kendi hayati

Moonlight_ daha da eskiye baktım geçen sene boşanmış 24 te boşanmış sonra sevgilisi var onla ilişki yaşamış sonra eski eş ile tartışmış şimdi eşim dio bişey anlamadım

Moonlight_ baskasiyla evlenmis olabilir sevgilisi varmis cunku eski postunda oyle yaziyor ya da eski esi nafaka vermemek icin ikna etti evlenmeye