bihterr
Peki delil olarak ne sunmayı düşünüyorsunuz dediğiniz gibi eşinizin IBAN’ı kullanılmış yani şahsınıza dair hiç bir gerekçe yok ve eşiniz silah zoru ile yapmamıştır bu aymazlığı.
Elinizde IBAN’dan giden paranın dekontu varsa bu dekontla eşinize dava açabilir ve çok rahat bosayabilirsiniz evimizin ve varsa evladımızın rızkını dışarıdaki kadınlara savuruyor diye güzel bir gerekçeniz olur nafaka vermemek içinde kaçmak gibi bir lüksü olmaz sağlam bir avukat ile düzenli nafakayada bağlarsınız…🙏🏻
Eşim
bihterr erkekleri kullanıyorlar mı😂 akılları uçkurundan başka birşeye çalışmayan adamlarn suçu yok da kadın mı onları kullanıyo oluyo, adam olsunlar eşlerine sadık olsun kendilerini kullandırtmasnlar o zaman
- Düzenlendi
bihterr
Cezayı kadından önce eşiniz almalı.
momd bende baktim Martta bosanmis sonra tekrarmi evlenmis yada eski bosandigi adamdan mi bahsediyor? Öyleyse zaten bosanmis adamin kendi tercihi kendi hayati
Moonlight_ daha da eskiye baktım geçen sene boşanmış 24 te boşanmış sonra sevgilisi var onla ilişki yaşamış sonra eski eş ile tartışmış şimdi eşim dio bişey anlamadım
Moonlight_ anaa 🤣🤣 kız neler oldu acaba 3 ayda merak ettim🤣
Moonlight_ baskasiyla evlenmis olabilir sevgilisi varmis cunku eski postunda oyle yaziyor ya da eski esi nafaka vermemek icin ikna etti evlenmeye
bihterr bihter o kadını sikayet etsen behlülün yarın baska bir kadın bulucak bihter sen kadınları tutamazsın onlar kocanın kaşının gözünün hatrı için yapmıyor onlar evli oldugunu bile bilmez bilerek yapan senin behlül hatırlatırım sen sorunu kaynagından cozmezsen hayat boyu sürünürsün onu bunu sikayet edip durursun kac milyon kadın var madem mahkeme sikayet isleriyle ugrasabiliyorsun kocan için kullan
momd hic bisey anlamadim bende🙈
Sutlucikolati kafamda deli sorular🤣
Moonlight_ gercekten de askı memnu dönüyormus adını tam koymus vallahi
rouge_ 😂😂 valla ben cözemedim simdi kiminle evli cok merak ediyorumm
Moonlight_ bunu bir müge anlı çözer
Moonlight_ dödkdkdkdk
rouge_ bencede 😂😂😂😂