hayatsevinceguzell 1ladyy yaklaşık 2 aydır bu platformdayım yorumlarımıda agresif olmadığımı da herkes bilir bunu ispatlamaya çalışmayacağım iyi günler diliyorum
1ladyy Moonlight_ evet her ay değişiyor bende birde spiral var ama hamilelikten önce çok daha düzensizdi spiralden sonra baya düzene bindi
Moonlight_ 1ladyy kuzeniminde cok düzensiz ay cok kötü oluyor ya hep belirsizligin icinde hamile kalmak istese ayri dert kalmak istemese ayri dert 🙈
1ladyy Moonlight_ çok kötü ayy ovulasyon testi ile takip ediyordum 😂😂😂 ama spiralden sonra düzene bindi şükür o bu değil de ben hala soruma cevap bulamadım 😂😂😂
meleksen1 1ladyy Eczaneden alabiliyorsunuz. Ben de tatile gideceğim için iki kutu aldım yakın zamanda. Benim aldığımın adı primolut
Moonlight_ 1ladyy cok stressli isler 😂 @meleksen1 melegimde verdi bi hap ismi sen eczaneye sor hangisi nezaman kullanmaliyim diye askim 😅
1ladyy meleksen1 askimmm teşekkür ederimmm nasıl kullanmam gerekiyor bilgi verebilir misin kaç gün öncesinden içmem lazimmmm
1ladyy Moonlight_ ay kesinlikle 😂 Allah’ım çok şükür 😅 iki kişi de aynı isimi verdi eczaneye sorcam bi yarın bir şey söyler elbet 😅
meleksen1 1ladyy Rica ederim canım 🫶🏻 günde iki kere içiyoruz ne zaman istersen o zaman bırakabilirsin, bıraktığın an regl oluyorsun çünkü 😂
Moonlight_ 1ladyy demekki onu alacaksin 😅😅😅 söyler tabi ya bende hep gidince bir sürü soru soruyorum eczanede 😂
Moonlight_ meleksen1 kiz reglisi tam gününde olmuyormus onu nasil yapsin askim onun yerine ben sorayim 😂