meleksen1 1ladyy Eczaneden alabiliyorsunuz. Ben de tatile gideceğim için iki kutu aldım yakın zamanda. Benim aldığımın adı primolut
1ladyy meleksen1 askimmm teşekkür ederimmm nasıl kullanmam gerekiyor bilgi verebilir misin kaç gün öncesinden içmem lazimmmm
Moonlight_ 1ladyy cok stressli isler 😂 @meleksen1 melegimde verdi bi hap ismi sen eczaneye sor hangisi nezaman kullanmaliyim diye askim 😅
1ladyy Moonlight_ ay kesinlikle 😂 Allah’ım çok şükür 😅 iki kişi de aynı isimi verdi eczaneye sorcam bi yarın bir şey söyler elbet 😅
meleksen1 1ladyy Rica ederim canım 🫶🏻 günde iki kere içiyoruz ne zaman istersen o zaman bırakabilirsin, bıraktığın an regl oluyorsun çünkü 😂
Moonlight_ 1ladyy demekki onu alacaksin 😅😅😅 söyler tabi ya bende hep gidince bir sürü soru soruyorum eczanede 😂
Moonlight_ meleksen1 kiz reglisi tam gününde olmuyormus onu nasil yapsin askim onun yerine ben sorayim 😂
1ladyy Moonlight_ kız bende dert bitmiyor 😂😂😂 eşim ilk geldiği gün evde birileri olacak herhalde evde oda da yok yani var ama yok mersindeyim klima tek yerde odalar çok sıcak oluyor 😂😂😂😂 ama halletmeye çalışacamm